BRIGE OKO KĆERKICE

VIDEO Lana Jurčević pokazala kako rješava problem koji muči sve majke: 'Tehnika koja uvijek pali'

01.09.2024.
u 16:53

U videozapisu objavljenom na Instagramu Jurčević je pokazala stol s dječjom hranom pripremljenom za svoju mezimicu, no obrok je završio u pogrešnim ustima, ili točnije kljunu

Naša pjevačica i infleuncerica Lana Jurčević svojim mnogobrojnim pratiteljima redovito dijeli putovanje kroz majčinstvo koji prolazi s devetomjesečnom kćerkicom Maylom Lily. Na tom putu pojavljuju se brojni izazovi, a najnoviji je nasmijao sve na društvenim mrežama. Naime, u videozapisu objavljenom na Instagramu Jurčević je pokazala stol s dječjom hranom pripremljenom za svoju mezimicu, no obrok je završio u pogrešnim ustima, iliti kljunu.

Nepozvani gost koji se osladio hranom bio je jedan galeb: - Kako djetetu otvoriti apetit? Tako da mu netko krene krasti - napisala je Zagrepčanka u videu u kojem ona i kćerkica gledaju pticu dok se časti na terasi hotela. Zatim je u opisu dodala: - Rastu nam zubi zu bi zuuuuu, ali i zazubiceeee! Tehnika koja uvijek pali - stoji uz emotikone koji plaču od smijeha. Smiješne kadrove iz najnovije objave možete pogledati na poveznici ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

 

Lani su se u komentarima odmah javile pratiteljice koje su prizori također nasmijali: - "Ni to ne pomaže, još navija da ne mora ona pojesti 'na silu'", "Ma zna ona da mama ima za nju drugo. Pametnica malena", "Medenica Maki, kako je porasla" - pisale su. 

Podsjetimo, pjevačica je prije nekoliko dana otkrila kako njena obitelj itekako ima razloga za slavlje. Lana je podijelila video u kojem pleše i pjeva, a kćerkicu Maylu Lili drži u naručju. Lana nosi zeleni komplet te ima široki osmjeh od uha do uha te ima i cvijeće. "Slavimo izlazak svoj troje iz temperaturu, 7. godišnjicu veze i 9 mjeseci Mayle", poručila je, a u komentarima dobla brojne čestitke. Video možete pogledati OVDJE

Također, Jurčević je nedavnim videom nasmijala svoje pratitelje na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je snimila svoju kći Maylu Lili koja je puzala po podu i napisala: "Kad me pitaju tko mi čisti kuću". "Odred za čistoću! Nakon što poliže sve nogice od stolaca i stolova i ogledala, na red ide pod", dodala je Lana. Njezini su pratitelji u komentarima podijelili slične situacije.

- I mi imamo takvu jednu preslatku čistačicu. Roboti se mogu posramiti gdje su one u stanju naći mrvice, a o poliranju da i ne pričam - glasi jedan od komentara ispod objavljenog videa.

Inače, Lana i njezin partner Filip Kratofil su dijete dobili krajem prošle godine, a zajedno su od 2017. Prije nekoliko mjeseci su otkrili ime bebe tako što su njezino ime istetovirali.  -  Koje je to bilo ludo putovanje, prvo tih par mjeseci kad nitko doslovno nije znao i kad sam nastupala, putovala, izdala pjesmu u to vrijeme... to je moj ‘put oko svijeta’ u 8 mjeseci. I još uvijek traje i trajat će cijeli moj život. Znam da vas zanima kako se zove, mislim da sam uskoro spremna da vam kažem... tko je za? - napisala je tada, a sada je napokon podijelila ime i to kroz snimku tetoviranja s partnerom.

- Mama i tata sad imaju matching tattoos - ime naše male princeziceeee! Ime u obliku otkucaja srca… Kad se udruže dva svijeta, onaj gornji i donji, sve je moguće. Gledam u ovo i pucaju me i emocije i hormoni i sve i nema riječi da opišem sreću koju osjećam! I to svakim danom sve više kad je gledam kako raste, kako karakter ‘izlazi’ iz nje već sad i kako se povezujemo - napisala je uz snimku tetoviranja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije