Osam mjeseci od smrti

Više osoba bi moglo biti optuženo za smrt Matthewa Perryja: Istraga se privodi kraju

Matthew Perry
Lionel Hahn/Press Association/Pixsell
26.06.2024.
u 08:26

"Odjel vodi otvorenu i tekuću istragu o smrti Matthewa Perryja", rekle su vlasti.

Osam mjeseci nakon što je Matthew Perry umro od "akutnih efekata ketamina", američki mediji prenose da bi "više ljudi" trebalo biti optuženo za njegovu preranu smrt.

Istraga Perryjeve smrti je "pri kraju", rekao je izvor magazinu People. Također je otkrio kako će ured američkog tužitelja odlučiti hoće li podići optužnicu.

Glumac serije "Prijatelji" preminuo je 28. listopada nakon što se udavio u hidromasažnoj kadi u svojoj kući u Los Angelesu. Imao je 54 godine. Dužnosnici Policijske uprave Los Angelesa potvrdili su za Fox News Digital da odjel i dalje aktivno radi na istrazi, prenosi Klix.ba.

"Odjel vodi otvorenu i tekuću istragu o smrti Matthewa Perryja", rekle su vlasti.

 

 

Nedavno je objavljena vijest da su policajci zaplijenili mobitel i laptop jedne slavne osobe koja je bila povezana sa smrću Matthewa Perryja.

Prema njihovim informacija, radi se o ženskoj osobi koja je ujedno i privedena na razgovore, nakon što je policija Los Angelesa (LAPD) zajedno s Administracijom za suzbijanje narkotika (DEA) pokrenula istragu o uzrocima Perryjeve smrti.

Prošlog mjeseca, iz policije Los Angelesa potvrdili su da policijska uprava radi sa DEA-om i američkom poštanskom inspekcijskom službom na utvrđivanju zašto je Perry imao toliko ketamina u svom organizmu kada je umro u listopadu, prenosi Associated Press.

U sadržaju želuca otkrivene su količine ketamina u tragovima, prema Perryjevoj obdukciji. Točan način unosa u Perryjevom slučaju nije poznat, navodi se u izvješću.

Ostala stanja koja su doprinijela njegovoj smrti uključuju "bolest koronarnih arterija, efekte buprenorfrina", navodi se u izvješću.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije