PRISJETIO SE

Zdravko Čolić priznao da žali za jednom stvari: ‘Svašta se mijenja kako čovjek stari’

18.08.2024.
u 15:26

Najpoznatiji zavodnik i pjevač, Zdravko Čolić, nastupao je nedavno u Crnoj Gori i razgovarao s medijima o svojoj karijeri i budućim planovima. Kao i uvijek, Čolić je impresionirao sve svojim elegantnim stilom, a priznao je da je ranije trošio mnogo više novca na odjeću. Čola je svoja odijela prije šivao u Engleskoj, a sada kupi obično odijelo i ne zamara se posebnim odjevnim kombinacijama za koncerte, kao što to je to nekada činio, piše Dnevno.hr.

“Nisam se nešto posebno stilizirao. Ovo je jeftino odijelo, obično odijelo. Ta vremena su prošla, prije sam odlazio u Englesku i tamo kupovao. Bilo je važno da na pozornici imaš skrojeno odijelo koje je scenski, blještavo. Svašta se mijenja kako čovjek stari, život se mijenja, ali nadam se na pozitivan način. U smislu neke zrelosti, druženja, ali i karijere”, rekao je iskreno pjevač i otkrio za čime žali.

“Žao mi je što rijetko izdajem CD. Ne znam je li to zbog suradnika, producenata… Iako posljednjih godina sam pišem pjesme. Prije smo za tri mjeseca snimali ploče, a sada je sve sporije. To mi je žao. Volio bih da izađe više novih pjesama. Postoje pjesme koje mlađa publika ponovno otkriva. U 90 posto slučajeva pjesme bolje zvuče uživo nego na snimci”, priznao je.

‘Čola je vrlo discipliniran čovjek’

Dino Merlin je rekao da je Čola njegov idol, a sada je on otkrio može li doći do dueta. “Pravljenje dueta je toliko nebitna stvar, to se dogodi spontano uvijek. Dino i ja smo iznijeli duet koji je iznad svakog dueta, a to je bilo izvođenje pjesme “Kao moja mati” na koncertu što ima više pregleda nego pravi dueti”, iskren je bio on. Često pjevači govore o tome kako su oni odbili neku pjesmu koja je kasnije postala hit. “Dogodi se uvijek da ti promakne pjesma, ne prepoznaješ je. Netko poslije prepozna tu pjesmu, bolje mu legne i poslije naprave od toga hit. To se događa”, zaključio je kroz smijeh pjevač.

Zdravko Čolić pravi je primjer kako se vodi računa o svom tijelu i duhu u osmom desetljeću. Kako u radu, tako u životu najveće glazbene zvijezde, točno se znaju red i disciplina, ali i što se smije, a što se ni pod razno ne smije unositi u organizam. Izvor blizak legendarnom pjevaču do posljednjeg je detalja otkrio njegov jelovnik, ali i tajnu njegovanog izgleda i svježine.

“Čola je vrlo discipliniran čovjek. Ne samo kada je posao u pitanju već i sve što ima veze s njegovim zdravljem. U to na prvom mjestu spada prehrana, na drugom san, a na trećem fizička aktivnost. Čola dan započinje medom, limunom i chiom. Ta tri sastojka pije prije doručka. Meso jede, ali veoma dozirano. Jednom tjedno je na njegovom meniju obavezna čista junetina. Ostalim danima kombinira piletinu i ribu sa svježom domaćom salatom iz seoskog domaćinstva. Također, mnogi se pitaju kako on čuva glas, koji je maltene kao na početku karijere. Stvar je u tome da pije jaja od prepelice, ali posebnu sortu. Grlo ispira kamilicom i kaduljom. Jednostavno, upražnjava prirodne stvari koje pomažu svakom čovjeku, a njemu to prija”, tvrdi izvor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije