IZGLEDA DA MU NEMA POMOĆI

Bio je zvijezda, a sad se doslovce raspada od alkohola: 'Prije ili kasnije napit ću se do smrti'

Martin Fenin
Foto: Screenshot: X.com
17.07.2024.
u 19:10

Ljubitelji nogometa, napose oni koji su prije kakvih 15-ak godina gledali njemačku Bundesligu sasvim se sigurno sjećaju Martina Fenina. Sada 37-godišnji Čeh igrao je u Njemačkoj za Eintracht iz Frankfurta čiji je napad predvodio, a nastupao je i za reprezentaciju svoje domovine. Danas, iako mlađi od dostatnog broja još uvijek aktivnih igrača, više ne igra, a živi - katastrofalno. Ogrezao je u alkohol, i to opasno.

Fenin je tri mjeseca proveo u klinici za odvikavanje od alkohola, ali nije se odviknuo. Njegovi prijatelji, nekoć i suigrači iz reprezentacije, Milan Baroš i Tomas Ujfaluši pokušali su mu pomoći. 

"Da, opet pijem. Svaki dan. Otkako sam napustio kliniku, ne trijeznim se", rekao je Fenin u razgovoru za Bild, dodavši: "Cijeli dan gledam YouTube i pijem Jeger kako bih se izborio s tugom".

Njemački list Bild napravio je intervju s njime, a Fenin je otkrio da je jedan od glavnih razloga zbog kojih se svakodnevno alkoholizira, tuga za njegovom kćerkicom. Naime, optužio je bivšu ženu da ju je odvela sa sobom te da mu ne dopušta da je viđa.

- Prije ili kasnije napit ću se do smrti - rekao je Fenin koji je još 2018. bio nekoliko tjedana u komi zbog predoziranja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije