ŽIVI NA RUBU

Bivši igrač Hajduka uništio si je život: Alkohol ga je umalo odveo u grob, a sada ima problem s policijom

Instagram
24.09.2024.
u 14:27

Mediji su nedavno pisali da su Milevski i Tretjak nedavno zaradili oko 15.000 eura kladeći se na niželigašku utakmicu u Brazilu.

Ukrajinski mediji javljaju da je tamošnja policija upala i pretražila kuću bivšeg nogometaša Hajduka Artema Milevskog. Razlog je namještanje utakmica. Milevski živi s prijateljem Sergejom Tretjakom koji je optužen za namještanje utakmica.

- Pretresi su povezani s namještanjem utakmica, ja sam osumnjičen da sam ih organizirao. Pretresi su povezani s e-sportovima - rekao je Tretjak, također bivši nogometaš, dok je Milevski rekao: - U šoku sam. Ne mogu više ništa reći dok ne budem znao detalje.

Ukrajinski mediji pisali su da je na kraju prošle sezone Tretjak pokušao podmititi dva igrača današnjeg drugoligaša FC Minaja, a on tvrdi da je nevin i tvrdi da mu podmeću jer želi postati gradonačelnik Kijeva.

A mediji su nedavno pisali da su Milevski i Tretjak nedavno zaradili oko 15.000 eura kladeći se na niželigašku utakmicu u Brazilu.

Inače, ​bivša zvijezda kijevskog Dinama i nekadašnji igrač Hajduka Artem Milevski (39) nekada je slovio kao najveća nada ukrajinskog nogometa i predviđali su mu blistavu budućnost. Proglasili su ga nasljednikom kultnog Andrija Ševčenka, ali zbog lagodnog života Milevski nikada nije ispunio očekivanja.  

Pad u njegovoj karijeri počinje 2012. godine dok je još igrao za kijevski Dinamo u kojem je imao status velike zvijezde, a zatim je počelo lutanje od kluba do kluba.

Njegov dolazak u Hajduk 2014. godine izazvao je dosta pozornosti u Hrvatskoj, no Ukrajinac se vrlo kratko zadržao na Poljudu. Imao je problema s disciplinom pa je zatim prešao na obližnji Park mladeži u RNK Split jer mu je Dalmacija očigledno jako odgovarala.

Alkohol mu je  bio draži od treninga. Prije nekoliko mjeseci umalo ga je koštao života i završio je u bolnici u prilično ozbiljnom stanju. 

Srećom, Milevski je otišao na liječenje, a ukrajinski mediji pisali su da je urodilo plodom. Ovaj nogometaš navodno više ne pije, izgubio je nekoliko kilograma i izgleda puno bolje. Nedavno je nastupio i na jednoj revijalnoj utakmici, a ima želju vratiti se nogometu na nekoj nižoj razini.

A Milevski je o svom životnom stilu otvoreno progovorio. U nedavnom razgovoru priznao je da tijekom burnog života sudjelovao u orgijama s prostitutkama.

- Bilo je situacija u kojima bih bio s dvije djevojke. Nekad bi bila dva muškarca i jedna djevojka, ali to nije baš ugodno, bolje je obrnuto - rekao je Milevski.

Kaže da je najveća svota koju je odjednom potrošio na eskort dame tisuću dolara, ali da se danas više ne bavi takvim stvarima.

- Ne mogu biti samo s jednom osobom. Ne volim osobu s kojom spavam, to je čisto fizički - rekao je Milevski koji se nikad nije oženio. I danas je samac, ali razmišlja o očinstvu i to preko surogat-majke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije