pitanje vremena kada će se vratiti na klupu Modrih

Bjelica opet na vratima Maksimira?

Nenad Bjelica
Goran stanzl/PIXSELL
24.09.2024.
u 10:15

Uskoro bi se moglo riješiti pitanje trenera u Dinamu. Navodno je samo pitanje vremena kada će se Nenad Bjelica vratiti na klupu Modrih.

Kako prenosi Germanijak.hr, jedan od trenera koji je ostavio najveći trag u zagrebačkom klubu u ovom stoljeću vrlo je blizu povratka na klupu Modrih. Navodno se još trebaju dogovoriti financijski detalji.

Od trenutka smjene Sergeja Jakirovića kao najozbiljniji kandidati isplivali su Bjelica i Niko Kovač, iako su se u medijima spominjali i neki drugi. No, Kovač je brzo otpao zbog financijskih razloga, no bivši trener Trabzona i Union Berlina vrlo je blizu povratka.

Bjelica je vodio Dinamo od 2018. do proljeća 2020. i s njim je u prvoj sezoni izborio plasman u osminu finala Europske lige, gdje ga je eliminirala Benfica, što je Dinamovo prvo europsko proljeće nakon više od pola stoljeća . Atalanta je sljedeće sezone na startu Lige prvaka poražena u Zagrebu 4:0, ali nije uspjela prezimiti u Europi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije