Hrvatski košarkaš

Bogdanović otkrio tko je najpoznatija osoba koju ima u imeniku

Bojan Bogdanović
Nel Pavletic/PIXSELL
12.10.2024.
u 16:48

Poznato je da je Bogdanović veliki navijač Hajduka te da je u dobrim odnosima s Perišićem, koji je do kraja kolovoza bio član splitskog kluba

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je na Media Dayu odgovarao na razna pitanja, a jedno od njih je bilo i to koja je najpoznatija osoba čiji broj ima u imeniku. Bogdanović je odmah odgovorio: "Ivan Perišić."

Poznato je da je Bogdanović veliki navijač Hajduka te da je u dobrim odnosima s Perišićem, koji je do kraja kolovoza bio član splitskog kluba. Najbolji hrvatski strijelac u NBA povijesti propustit će početak sezone (22. listopada), ovaj put zbog operacije stopala, koju je odradio još na proljeće, a još se nije potpuno oporavio, prenosi Index.hr.

Naime, Bogdanović se nakon osam godina vratio u Brooklyn Netse, u kojima je 2014. započeo NBA karijeru i igrao tamo dvije i pol sezone, prije razmjene u Washington. Nakon toga igrao je za Indianu, Utu, Detroit i New York, koji ga je ovog ljeta razmijenio u paketu za Mikala Bridgesa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije