KONFERENCIJSKA LIGA

Borac nastavlja put u Europi, traži bod(ove) protiv Panathinaikosa

Borac u Konferencijskoj ligi
FK BORAC
02.10.2024.
u 17:06

Na Gradskom stadionu u Banjoj Luci u okviru prvog kola toga UEFA-ine Konferencijske lige u četvrtak od 21 sat Borac će dočekati grčki Panathinaikos

Aktualni nogometni prvak BiH, banjolučki Borac, sutra (četvrtak) nastavlja svoj europski put u Konferencijskoj ligi. Naime, na Gradskom stadionu u Banjoj Luci u okviru prvog kola toga UEFA-ina natjecanja od 21 sat dočekat će grčki Panathinaikos. Banjolučani su, kako navode iz stručnog stožera, spremni za predstojeći izazov i s puno optimizma dočekuju novog europskog protivnika.

- Tražit ćemo svoju šansu u sutrašnjoj utakmici. Utakmica protiv kluba koji je dvadeset puta bio prvak Grčke i isto toliko puta osvajao Kup, daje nam pravo da uživamo. Ne želimo ovdje stati, već napraviti još jedno iznenađenje, a prije svega, oduprijeti se Panathinaikosu i pokazati kako se možemo nositi s još jednim grčkim gigantom. Bili smo ravnopravni s PAOK-om u obje utakmice i to želimo iskoristiti u pripremama za ovu utakmicu. U dobrom smo okružju, ne moramo ništa raditi, ali želimo uživati u ovoj igri - kazao je jučer medijima Mladen Žižović, šef stručnog stožera Borca, uoči večerašnjega susreta u Banjoj Luci.

- Panathinaikos je pokazao kvalitetu u dosadašnjim kvalifikacijama, a mi smo svojim učinkom zaslužili igrati s njima. Predviđalo se da i prošle sezone budu prvaci, ali nisu uspjeli. Ekipa koja vrijedi više od 100 milijuna eura svakako je favorit u ovom meču, to je evidentno i jasno. Pozivam navijače da nam pomognu. Klub se voli i kada gubi i kada pobjeđuje, i kada je loše i kada je lijepo. Ovi momci zaslužuju podršku - dodao je Žižović.

Igrači s nestrpljenjem očekuju večerašnju utakmicu. Željni su, kažu, još jednom pokazati svoju kvalitetu na europskoj sceni. - Očekujem pun stadion, nema ništa ljepše od toga. Mi, kao Borac, u svakoj utakmici idemo na pobjedu i tako će biti i sutra bez obzira na to što nam je protivnik Panathinaikos - kazao je jučer medijima nogometaš Stefan Savić. Inače, do kraja ove godine, Borac će odigrati još šest europskih utakmica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije