nogomet

Borac nije izbačen iz Europe, poslali su pismo javnosti

FK Borac
04.03.2023.
u 13:31

FK Borac, u najnovijem priopćenju javnosti, piše da nije izbačen iz europskih natjecanja, te da je klub dobio novčanu kaznu od UEFA-e u iznosu od 10.000 eura zbog određenih kašnjenja prilikom izmirenja financijskih obveza u sezoni 2022/23.

- Naš klub je, kao i svi drugi klubovi koji nastupaju u europskim natjecanjima, pod stalnim monitoringom UEFA-e, koja je tijekom sezone u nekoliko navrata detaljno kontrolirala poslovanje FK Borac.

Zbog dospjelih, a neizmirenih obveza s 15. listopada 2022. godine, naš klub je kažnjen novčano s 10.000 eura uz obavezu da plati i dodatnih 1000 eura troškova monitoringa bez bilo kakvih dodatnih uvjetovanja.

Novčana kazna, jedina je koja pristigla u naš klub, koji, ponavljamo, nije izbačen iz europskih natjecanja kako su to napisali, bez prethodne provjere, brojni ovdašnji mediji.

FK Borac, trn je u oku mnogima, a to se iznova dokazalo i danas kada nas očekuje novi premijerligaški ispit - stoji među ostalim u priopćenju. uz koje su poslali i odluku UEFA-e o kazni, a koja se odnosi samo na novčani dio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije