velike šanse za plasman u grupnu fazu Europske lige

Borac remizirao u Mađarskoj, na korak su od najvećeg klupskog uspjeha bh. nogometa

Borac - Ferencvaroš
Ferencvaroš
22.08.2024.
u 23:01

Aktualni prvak Bosne i Hercegovine Borac iz Banja Luke je remizirao na gostovanju kod Ferencvaroša, bilo je 0:0 te tako zadržao velike šanse za plasman u grupnu fazu Europske lige.

Prvi je zaprijetio domaći sastav i to u 26. minuti susreta kada je nakon ubacivanja sa strane šutirao Knoester, ali je njegov udarac fantastičnom reakcijom zaustavio Manojlović da bi u 44. minuti Borac imao najbolju svoju šansu na utakmici. Savić se sjajnim driblinzima oslobodio svojih čuvara i šutirao, ali je njegov udarac zaustavio Dibusz, piše Klix.ba.

To nije bilo sve u prvom poluvremenu budući da je u prvoj minuti sudske nadoknade domaći sastav imao još jednu veliku šansu. Varga se oslobodio čuvara i sjajno šutirao, ali je Manojlović odbio njegov udarac u korner nakon kojeg nije bilo promjene rezultata te se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0.

U nastavku je ponovno zaprijetio Ferencvaros i to preko Ben Romdhanea čiji udarac je fantastično zaustavio Manojlović da bi potom ponovno zaprijetio Zachariassen, no njegov pokušaj je otišao zamalo pored gola. Borac je do kraja izdržao pritisak Ferencvaroša te zadržao velike šanse za plasmanom u grupnu fazu Europske lige što bi bio najveći klupski uspjeh bh. nogometa.

Uzvratni susret je na rasporedu sljedećeg četvrtka u Banjoj Luci kada će Borac pokušati biti bolji od mađarskog predstavnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije