TRANSFER NA POMOLU

Bruno Petković odlazi iz Dinama? Talijani pišu: Želi ga bivši klub u pohodu na Ligu prvaka

Bruno Petković
Marko Lukunic/PIXSELL
28.06.2024.
u 20:08

"Bruno Petković namjerava napustiti Dinamo Zagreb. Hrvatskom napadaču istječe ugovor za jednu sezonu i volio bi se vratiti u Serie A nakon šest godina", tvrdi TuttoMercatoWeb

Vrlo je nezahvalno prognozirati nogometnu budućnost Brune Petkovića. Prvi napadač Dinama i važna uzdanica hrvatske nogometne reprezentacije ovoga se ljeta ponovno nalazi na prekretnici karijere. Poznato je, ugovor ga s Dinamom veže još godinu dana, ali do 15. srpnja bilo koji klub koji ga želi dovesti, a da pritom uplati 2.5 milijuna eura na račun Dinama, slobodan je s njime ući u pregovore.

Priču o klauzuli već vjerojatno znate. Klubovima koji ga žele dovesti do 15. lipnja nudila se mogućnost da ga dobiju za dva milijuna eura, a onda je počeo teći rok od dodatnih mjesec dana u kojima ga se može dobiti za tek pola milijuna eura više. Iako u Dinamo nije stigla još niti jedna ponuda koja bi okinula "trigger" za otkup Petkovićeva ugovora, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Naime, talijanski portal TuttoMercatoWeb navodi da je za Petkovića iznimno zainteresirana Bologna. Klub je to koji je prošle sezone ostvario senzacionalan doseg i kroz prvenstvo Italije se plasirao u Ligu prvaka. Petković je u Bologni već igrao kroz 2017. i 2018. godinu, netom prije no što je stigao u Dinamo.

 

"Bruno Petković namjerava napustiti Dinamo Zagreb. Hrvatskom napadaču istječe ugovor za jednu sezonu i volio bi se vratiti u Serie A nakon šest godina. Como i Bologna poslali su upite u zadnjih nekoliko tjedana, ali za sada još uvijek nema konkretne ponude", pišu Talijani.

Hrvatski je 29-godišnji napadač u Bologni upisao 21 nastup, ali nije zabio pogodak. Dođe li natrag u taj klub, to bi se moglo promijeniti.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije