LEGENDARNI IZBORNIK

Ćiro Blažević je dugo patio zbog loše obiteljske situacije: 'Imam rak, a nisu me pitale kako sam'

19.01.2024.
u 21:21

Ćiro je imao troje djece, sina Miroslava Juniora te kćeri Barbaru i Catherine. Miroslav mlađi živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje djece, Damjanom i Mavie, dok su Barbara, sa sinovima Filipom i Michaelom, i Catherine, s djecom Vincentom i Linom Katarinom, u Švicarskoj.

Legendarni izbornik vatrenih i trener Dinama Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u veljači 2022. godine u 88. godini života, zauvijek će ostati u sjećanju svih ljubitelja nogometa zbog svoje osebujnosti i trenerskih uspjeha. Međutim, Ćiru je dugo mučila loša obiteljska situacija zbog toga što njegova djeca nisu bila složna.


Razlog je raspodjela Ćirinog bogatstva za kojeg je on tvrdio da ga ima dovoljno za sve, a dušu je svojedobno otvorio za portal Story. Inače, Ćiro je imao troje djece, sina Miroslava Juniora te kćeri Barbaru i Catherine. Miroslav mlađi živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje djece, Damjanom i Mavie, dok su Barbara, sa sinovima Filipom i Michaelom, i Catherine, s djecom Vincentom i Linom Katarinom, u Švicarskoj.

- Jučer sam želio izići, ali nisam mogao ustati. Ovaj čovjek bolji mi je od bilo kojeg mojeg djeteta, Džemal Mustedanagić. Već godinu i tri mjeseca imam rak, a od tada moje kćeri nisu pitale: 'Kako si, tata?' Slobodno to napiši - rekao je jednom prilikom Blažević.

- Moj sin dođe i kaže: 'Tata, to si isto govorio i prije pet godina.' On želi ublažiti ovu istinu, a doktori su digli ruke od mene. Što mogu očekivati? ‘Popušio’ sam jednog intelektualca, dao mi je lijek koji rješava sve probleme. Smiješno. A medicina je tako daleko otišla - izjavio je nezaboravni Ćiro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije