PALA JE ODLUKA

Dalić ostaje hrvatski izbornik! Predsjednik HNS-a otklonio sva pitanja oko njegove budućnosti na klupi vatrenih

Zlatko Dalić
Pixsell
26.06.2024.
u 20:33

Iako je bilo priča da bi mogao napustiti izborničku klupu vatrenih, to se ipak neće dogoditi

Zlatko Dalić i dalje će voditi hrvatsku nogometnu reprezentaciju! Rekao je to predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić prilikom gostovanja u Dnevniku Nove TV. U tom je povodu odagnao sve moguće dileme oko gorućeg pitanja za hrvatski nogomet u nadolazećem razdoblju.

"Nadam se da će biti ovdje, da će nastaviti nositi traku u Ligi nacija i na Svjetskom prvenstvu, on će sam odlučiti. Vjerujem da će ostati i doista bih to želio", rekao je o Modriću. Ranije je odgovorio i na pitanje je li ispadanje u skupini na Euru neuspjeh.

"Pa jest neuspjeh. Bilo nam je cilj kvalificirati se na Europsko. Rekli smo da želimo proći skupinu pa poslije što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli skupinu, nije to ono što smo očekivali. Što reći, dignimo glave i brzo je Liga nacija", rekao je Kustić.

 

Hrvatska nogometna reprezentacija ispala je s Eura nakon natjecanja po skupinama uz dva osvojena boda. Pod Dalićem su bili drugi i treći na svijetu, ali na Eurima nisu došli dalje od osmine finala prije tri godine. Sljedeće obveze za vatrene su Liga nacija kroz jesen i početak kvalifikacija za SP 2026. godine, a on je zakazan za ožujak sljedeće godine.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije