SASTANAK ODBORA

Dinamo ima novog predsjednika Uprave. Uspješni biznismen naslijedio Peras

Dinamo
Matija Habljak/PIXSELL
05.06.2024.
u 21:23

Bilo je i razrješenja u Dinamu, Uprava je razriješila Dražena Miličevića s pozicije direktora Uprave u jednoj svojoj tvrtku, u Dinamu Tradeu

Nova sjednica Izvršnog odbora Dinama iznjedrila je nove kadrovske promjene. Naime, nakon otkaza Vlatki Peras plavi nisu imali prvog čovjeka Uprave, odnosno predsjednika iako je nominalno takve ovlasti imao Zvonimir Manenica.

E, on je od danas predsjednik Uprave Dinama. Naravno, da bi to bilo i formalno, Uprava mora promijeniti sistematizaciju radnih mjesta, po dosadašnjoj su uvjeti za predsjednika Uprave bili nemogući. Plavi su se pojačali još jednim članom Uprave, Hrvoje Puhalo bit će član Uprave zadužen za prodaju i marketing.

Riječ je o priznatom stručnjaku koji dolazi iz Poljske u kojoj je bio od 2013. godine kao predsjednik Uprave Podravke za Poljsku, a još je član Uprave jedne poslije tvrtke koja se bavi prodajom kave i čajeva po Europi. Na dužnost u Dinamu stupa 1. kolovoza. Doveden je jer se iskazao u svojem poslovanju, kažu za njega da je čovjek koji zna 'stvarati' novac. Naime, Dinamo kani povećati prihode kluba izvan onih koji dolaze od transfera igrača i nagrada Uefe, drže da u prodaji i marketingu imaju veliki potencija.

No, bilo je i razrješenja u Dinamu, Uprava je razriješila Dražena Miličevića s pozicije direktora Uprave u jednoj svojoj tvrtku, u Dinamu Tradeu.

Na sjednici je sportski direktor Marko Marić predstavio strategiju nadolazećem prijelaznog roka, strategija će biti u sinergiji s financijskim sektorom. Plavi se neće razbacivati novcem iako kažu da su financije stabilne, ali kako imaju preuzete obveze koje žele riješiti, ne žele se razbacivati na kupovinu igrača. Tako da ne treba očekivati nekakvu veliku potrošnju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije