NOGOMETNA ZVIJEZDA

Dinamov Sandro Kulenović priznao da je zaljubljen: 'Ne volim pričati o privatnom životu, ali sretan sam'

Sandro Kulenović
Marko Lukunic/PIXSELL
14.09.2024.
u 08:40

Dinamova nova zvijezda Sandro Kulenović nedavno je priznao kako je zaljubljen i sretan, a više detalja doznajte u nastavku teksta

Dinamov napadač 24-godišnji Sandro Kulenović koji igra u večerašnjem derbiju protiv Hajduka nedavno je za portal Gloria.hr priznao kako je zaljubljen. - Ne volim puno pričati o privatnom životu, ali vam mogu priznati da sam zaljubljen i sretan - istaknuo je Sandro, ne otkrivajući ime njegove bolje polovice. Inače, Sandro je nova zvijezda zagrebačkog kluba čiji su golovi na utakmici s Qarabagom iz Azerbajdžana presudili da Dinamo opet dođe u društvo najboljih. Spomenuti portal piše kako je Sandro pristojan, ugodan i elokventan, a nogometom se bavi od svoje treće godine. 

Nogometom se ponajviše bavi zahvaljujući starijem bratu Tinu i ocu Alminu, inače bivše nogometašu iz Bihaća, a koji je svojevremeno nastupao za reprezentaciju BiH i trenutačno je trener omladinaca u NK Špansko. - Brat je igrao za nogometnu akademiju u Velikoj Mlaki pa sam išao svakodnevno s njim na treninge. Napucavao sam loptu sa strane, sve dok me nisu pozvali da im se pridružim. S četiri godine bio sam najmlađi na treningu, i od prvog dana za mene je lopta bila - svetinja. Tata i brat usadili su mi radne navike bez kojih ne možete uspjeti ni u jednom poslu, a kamoli u nogometu u kojem je konkurencija ogromna - prisjetio se Kulenović, između ostalog. 

Podsjetimo, početkom tjedna Večernji list pisao je kako je Kulenović s nekoliko kolega posjetio jednu osnovnu školu kako bi bili podrška prvašićima. – Moj prvi dan škole bio je prije 17 godina, iskreno ne sjećam se tog dana previše. Na kratko sam se vratio u svoje dane djetinjstva, kada je sve bilo bezbrižno, kada je sve bio super, kada nije bilo briga. Lijepo mi je bilo vidjeti ovu djecu kako se vesele školi – rekao je Sandro Kulenović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije