Masters u Kini

Đoković se dva sata mučio s autsajderom u Šangaju, ipak ide u iduće kolo

Novak Đoković
CLAUDIA GRECO/REUTERS
05.10.2024.
u 16:16

Đoković - Michelsen 2:0 (7:6, 7:6)

Srbijanski tenisač Novak Đoković uspješno je preskočio svoju prvu prepreku na Masters turniru u Šangaju, gdje je danas u meču drugog kola savladao Alexa Michelsena.

Đoković, inače 4. tenisač svijeta, je Amerikanca koji se na ATP ljestvici nalazi na 43. mjestu svladao uz značajne poteškoće, a rezultat je na kraju bio 2:0. U oba seta je Đoković slavio tek nakon tie-breaka te je oba puta bilo 7:6, a u prvom setu je Amerikanac imao i break prednosti jer je poveo s 3:0.

Ipak, Đoković je uspio uzvratiti u sedmom gemu i vrati se u set, a na kraju ga je u tie-breaku dobio sa 7:3. U drugom setu smo vidjeli po jedan break oba tenisača pa se opet morao igrati tie-break, a ovaj put je u njemu bilo 11:9 za Srbijanca.

Meč je trajao čak sat i 56 minuta, što Đoković sigurno nije planirao pa sada nešto umorniji nastavlja svoj nastup na Mastersu u Kini. Iduća prepreka za Đokovića je bolji iz duela Flavija Cobollija i Stana Wawrinke, s kojim će se susresti u šesnaestini finala turnira.

Rezultat: 

Đoković - Michelsen 2:0 (7:6, 7:6)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije