EMOTIVNA IZJAVA

Duvnjak nakon bolnog poraza: 'Razočaran sam, ovo je moje mišljenje o našoj reprezentaciji'

Domagoj Duvnjak
Igor Kralj/Pixsell
05.08.2024.
u 08:47

Četvrtfinale je bio minimalan cilj. Tužan sam, razočaran. To je sport. Idemo dalje, za ove dečke će biti još puno prilika - rekao je Domagoj Duvnjak

Hrvatska rukometna reprezentacija porazom je (32:31) od Španjolske zaključila svoj nastup na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu. Da su pobijedili, prošli bi kao četvrti u Skupini A i igrali u četvrtfinalu protiv Danske, a ovako... Ništa. Idu kući. Trebala im  je pobjeda.

- Čestitke Španjolskoj na prolazu. Ostaje nam žal što nismo prije riješili pitanje četvrtfinala. To smo propustili protiv Slovenije. Primili smo 20 golova u poluvremenu, nismo uspjeli preokrenuti. Ovo što smo odigrali u drugom poluvremenu je pokazatelj kako Hrvatska mora igrati u budućnosti. Moje mišljenje je da mi imamo dobru ekipu, dobru reprezentaciju. Četvrtfinale je bio minimalan cilj. Tužan sam, razočaran. To je sport. Idemo dalje, za ove dečke će biti još puno prilika - rekao je Domagoj Duvnjak za HRT nakon utakmice.

Svoj osvrt dao je i Ivan Martinović:

 

- Imali smo opet jako lošu fazu u prvom poluvremenu gdje su nam otišli na 4-5 golova razlike. Mislim da je naš comeback bio jednostavno prekasno. Borili smo se u drugom poluvremenu. Ja sam ponosan na ekipu. Nažalost, nije htjelo danas. Ovdje svatko svakog može pobijediti. Da smo igrali onako kao protiv Njemačke dobili bismo svaku reprezentaciju. Ali to nije tako uvijek. Nažalost, dali smo sve od sebe.

Možda je prilika za prolazak propuštena u nekim ranijim utakmicama. 

- Moguće, da. To je kasno sad reći tako. Morali smo dat sve od sebe i ići po pobjedu. Nismo uspjeli i sada je gotovo. Ja bih radije odigrao svaku utakmicu loše, a da smo ušli u četvrtfinale. Probat ćemo sljedeći put bolje - dodao je Martinović.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije