USPJEŠNI BUNDESLIGAŠI

FOTO Kad se u Hamburgu susretnu vrhunski sportaši, Brotnjaci Vasilj i Turudić, prijatelji iz djetinjstva

Brotnjaci uspješni u Bundesligi
Foto: JUSTUS STEGEMANN/FB/VEOLIA TOWERS HAMBURG
1/4
09.10.2024.
u 18:23

More Than Basketball, Bene & Niko već se znaju, kao i njihove obitelji, još iz djetinjstva, i sada obojica igraju u Hamburgu. #TowersFamily - objavili su iz KK Veolia Towers Hamburg

Iz njemačkog košarkaškog kluba Veolia Towers Hamburg na društvenim su mrežama objavili fotografije dvojice uspješnih sportaša, podrijetlom Brotnjaka, košarkaša Benedikta Turudića (otac mu je iz Služnja u općini Čitluk) i vratara bundesligaša St. Paulija, ali i nogometne reprezentacije BiH Nikole Vasilja, koji trenutačno svoje uspješne sportske karijere grade upravo u Hamburgu.

- More Than Basketball, Bene & Niko već se znaju, kao i njihove obitelji, još iz djetinjstva, i sada obojica igraju u Hamburgu. #TowersFamily - objavili su iz kluba. Naime, Vasilj je bio na košarkaškoj utakmici u kojoj je igrao njegov zemljak Turudić, a nije izostala ni obvezna razmjena dresova.

Inače, 27-godišnji Benedikt Turudić kapetan je njemačkog košarkaškog bundesligaša Veolia Towers Hamburg, a godinu dana stariji Nikola Vasilj vratar nogometnog bundesligaša St. Pauli, inače sin nekadašnjeg brončanog Vatrenog vratara iz Francuske 1998. godine, Međugorčanina Vladimira Vasilja.

Turudić i Vasilj sa svojim su klupskim kolegama bili gosti jedan drugome na utakmicama njihovih klubova, a za uspomenu su razmijenili klupske dresove, što je gesta kojom su obilježili svoje prijateljstvo i zajedničko sportsko druženje, prenosi brotnjo.info.

Inače, Vasilj se trenutačno nalazi na pripremama s bh. reprezentacijom u Butmiru za predstojeće utakmice 3. i 4. kola A Lige nacije BiH - Njemačka (petak, 11. listopada) te BiH - Mađarska (ponedjeljak, 14. studenoga). Oba susreta igrat će se na stadionu Bilino polje u Zenici od 20.45. U 2. kolu Lige nacija Vasilj je upravo bio junak utakmice "zaključavši" svoj gol na gostovanju u Mađarskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije