KOŠTALA GA PRGAVOST

Ibrahimović ga je uhvatio za vrat, a onda su uslijedile batine: "Vikali smo: Ubit će ga!"

Ibra dobio batine
Profimedia, PA Images/PIXSELL
13.10.2024.
u 15:28

Onyewu je zgrabio Ibru, onako ogromnog, i bam, jednostavno ga bacio na tlo! Podigao je Ibrahimovića u zrak, zabio na zemlju pa skočio na njega, prikliještio ga na travnjak svom težinom i zakrenuo mu ruku. Kao da je uzeo čašu vode i popio pa je odložio na stol! Sve su to snimali kamerama, ali snimka je nestala, govorio je Pato

Zlatan Ibrahimović (43) nije baš bio na glasu kao miran tip koji nesuglasice na terenu voli rješavati razgovorom. Jedan od najvećih prgavaca u svijetu nogometa otišao je u mirovinu u lipnju prošle godine, a mnoštvo je zanimljivih priča vezanih uz njegovu karijeru. Jednu takvu otkrio je Alexandre Pato (35), Brazilac koji je dijelio s njim svlačionicu u Milanu od 2010. do 2012., nekad veliki talent južnoameričkog nogometa koji se nije proslavio u Europi i prošle godine prestao se aktivno baviti nogometom, piše 24sata.hr. Ispričao je anegdotu s treninga između Zlatana i Oguchija Onyewua (42), Amerikanca nigerijskih korijena koji je u sezoni 2010/11. igrao za "rossonere".

- Zlatan je uzeo loptu, a onda ga je Onyewu slučajno zakačio po zglobu. Udario je Ibru u gležanj i nastavio igrati. Mi smo razumjeli da to nije učinio iz zloće, nego zato što je htio doći do lopte. Uostalom, tek se vraćao nakon ozljede - rekao je Pato gostujući u podcastu Voci di Calcio i nastavio:

- Trening je krenuo dalje, lopta je došla do Onyewua, a Ibrahimović je ušao s obje noge u njega. S namjerom da ga ozlijedi! Pomislio sam: "Kvragu, što se dogodilo?". Onyewu je mirno ustao, a Zlatan je krenuo s uvredama na švedskom i više jezika, ništa ga nismo razumjeli. Uhvatio ga je za vrat i htio oboriti na tlo.

- Čovjek je zgrabio Ibru, onako ogromnog, i bam, jednostavno ga bacio na tlo! Podigao je Ibrahimovića u zrak, zabio na zemlju pa skočio na njega, prikliještio ga na travnjak svom težinom i zakrenuo mu ruku. Kao da je uzeo čašu vode i popio pa je odložio na stol! Sve su to snimali kamerama, ali snimka je nestala - govorio je Pato.

- Svi smo skočili u panici i urlali: "Stani, čovječe! O moj Bože, o moj Bože. Stani, ubit ćeš ga", vikali smo. Prošao je samo sa slomljenim rebrima - zaključio je Brazilac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije