WWIN LIGA BiH

Igman poveo u Mostaru pa primio sedam golova

21.10.2024.
u 20:15

Uvjerljivom pobjedom 7:1 nad Igmanom Zrinjski je zaključio program 10. kola WWin lige BiH. Gosti iz Konjica poveli su u 10. minuti preko Mirsada Ramića, koji je brzu kontru Igmana pretvorio u vodeći pogodak. Ključni trenutak utakmice dogodio se sredinom prvog poluvremena kada je Igman ostao s igračem manje. Almir Bekić dobio je prvi žuti karton u 22. minuti, a četiri minute kasnije i drugi isključujući. Zbog žestokih prosvjeda u svlačionicu je morao ranije i trener gostiju Husref Musemić.

Brojčanu prednost "plemići" su iskoristili u 32. minuti kada je za 1:1 pogodio Fran Topić. Do poluvremena obje su momčad imale po jednu veliku priliku. U 35. minuti Ramić je pogodio gredu Zrinjskog, a u 38. minuti šut Alena Jurilja na gol crti je zaustavio Igmanov obrambeni igrač. U nastavku na terenu je postojala samo jedna momčad, a redom su pogađali Marijan Ćavar (51'), Tomislav Kiš (53'), Nardin Mulahusejnović (71'), Mario Ćuže (77'), Matija Malekinušić (83') i još jednom Kiš (90'). Bila je to šesta uzastopna prvenstvena pobjeda Zrinjskog nakon koje se mostarski klub izdvojio na vrhu ljestvice s 25 bodova, drugi Borac ima 22, a treće Sarajevo 21 bod. Slijede Željezničar (17), Posušje (14), Široki Brijeg (13), Radnik (13), Igman (13). U zoni ispadanja su Velež (9), Sloga (9), GOŠK (4) i Sloboda (2).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije