OBITELJ OBJAVILA

Iznenada preminula NBA zvijezda! Bile su mu samo 33 godine

svijeća
Pixsabay
05.05.2024.
u 18:56

U Brooklyn Netsima suigrač mu je bio bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović. Nakon što je završio karijeru u NBA igrao je u Europi i Kini

Bivši NBA košarkaš Darius Morris preminuo je u dobi od 33 godine. Prema pisanju američkih medija, Morrisovo tijelo je pronađeno u četvrtak, no još uvijek nije potvrđen uzrok smrti. "S velikom tugom javljamo da je naš voljeni sin Darius preminuo", napisala je obitelj bivšeg košarkaša.

Morris je na draftu 2011. godine bio 41. izbor, a u NBA ligi bio je četiri sezone. Tijekom tog vremena igrao je za Los Angeles Lakerse, Los Angeles Clipperse, Memphis Grizzliese, Brooklyn Netse i Philadelphia 76erse.

 

U Brooklyn Netsima suigrač mu je bio bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović. U NBA ligi odigrao je ukupno 132 utakmice. Prosječno je zabijao 3.3 poena. Nakon što je završio karijeru u NBA igrao je u Europi i Kini. Posljednji mu je klub bio francuski Gravelines. Umirovio se 2020. godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije