Sedme večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine tri utakmice

Kadeti i seniori Bivoljeg Brda - dvije različite priče

26.07.2024.
u 18:27

Sedme večeri ovogodišnje malonogometne Lige mjesnih zajednica Čapljine odigrane su dvije seniorske utakmice - drugo i treće kolo iz skupine B te jedna kadetska utakmica. Program su otvorili kadeti. Pomalo neočekivano kadeti Bivoljeg Brda s visokih 5:1 nadigrali su prošle godine četvrtoplasirane Grabovine.

Mladi Bivoljani posao su obavili već u prvom poluvremenu, kada su pogocima Luke Lukića, Andrea Šimića, Marka Merdžana i Emanuela Franića poveli s 4:0. Grabovine su do odmora preko Marina Jurkovića smanjile na 4:1, međutim, to im nije puno pomoglo jer su mladi nogometaši Bivoljeg Brda u nastavku drugim pogotkom Marka Merdžana osigurali visoku pobjedu od 5:1.
Počelo dobro, ali...

Za razliku od kadeta, seniori Bivoljeg Brda prošli su loše, poraženi su 5:1 od prošlogodišnjeg finalista Počitelj/Hotnja. Počelo je dobro za Bivolje Brdo koje je pogotkom Stipe Lukića prvo poluvrijeme riješilo u svoju korist 0:1. Međutim, u nastavku dolazi do potpunog preokreta. Pogotkom Gabrijela Kalfića Počitelj/Hotanj izjednačava na 1:1, a Leo Trogrlić donosi preokret 1:2. Potpuni preokret donose Jakov Kalfić i drugim pogotkom Gabrijel Kalfić 1:4. Na kraju Josip Ilija Kalfić, jedan od petorice braće Kalfić, koja su na utakmici protiv Bivoljeg Brda nastupala za Počitelj/Hotanj, postavlja konačnih 1:5. U svakom slučaju, dopadljiva utakmica s preokretom nakon kojega je uslijedila serija pogodaka.

Bivolje Brdo trećim je porazom zaključilo natjecanje bez osvojenog boda, dok će Počitelj/Hotanj protiv Opličića 31. srpnja tražiti priliku za drugi krug. Tvrdu i zanimljivu utakmicu odigrali su Zvirovići/Prćavci i Opličići. Na kraju su se radovali momci sa sjeverozapada čapljinskog područja, inače najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela natjecanja. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, prilika je bilo na obje strane, ali su mreže mirovale. Jedini pogodak na utakmici postigao je Frano Dragičević. Uglavnom, Zvirovići/Prćavci prvu su fazu natjecanja tako završili sa stopostotnim učinkom - tri utakmice - tri pobjede i prvo mjesto u skupini B.
Rezultati sedme večeri

Rezultati sedme večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, kadeti, prvo kolo: Bivolje Brdo – Grabovine 5:1; seniori, treće kolo skupine B: Zvirovići/Prćavci – Opličići 1:0 (0:0), drugo kolo, Počitelj/Hotanj – Bivolje Brdo 5:1 (0:1). Poredak u skupini B: 1. Zvirovići 6(3); 2. Počitelj/Hotanj 2(2); 3. Opličići 2(2); 4. Bivolje Brdo 0(3). Utakmice su vodili čapljinski suci Tomislav Blažević i Marko Šljivić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije