JENS LEHMANN

Legendarni vratar pijan teturao i rušio se na Oktoberfestu. Priveli ga kad nije mogao napuhati

Jens Lehmann
Instagram
25.09.2024.
u 21:08

U Munchenu je snimljen na provodu na Oktoberfestu gdje je unio u sebe nekoliko krigli pive, a po odlasku kući policija ga je uhvatila kako tetura "smrdeći po alkoholu"

Brončani njemački vratar iz 2006. Jens Lehmann član je "Nepobjedivih" iz Arsenalove generacije 2003./04., a upisan je i kao igrač s najranijim crvenim kartonom u povijesti finala Lige prvaka kojeg je 2006. godine dobio protiv Barcelone već u sedmoj minuti nakon rušenja Samuela Eto'a.

U Munchenu je snimljen na provodu na Oktoberfestu gdje je unio u sebe nekoliko krigli pive, a po odlasku kući policija ga je uhvatila kako tetura "smrdeći po alkoholu". Zaustavili su ga i dali mu da puše u alkotest, no nije ga nikako mogao napuhati. Zatim su ga odveli u policijsku postaju na dodatne pretrage i oduzeli mu vozačku dozvolu.

"Gospodin Lehmann je bio podvrgnut policijskoj kontroli 23. rujna 2024. oko 1:30 ujutro zbog njegovog neobičnog ponašanja u vožnji u automobilu u užem gradskom području Münchena. Policija je zatim primijetila jasan miris alkohola. Alkotestiranjem nije dao upotrebljive rezultate, nakon čega je naloženo vađenje krvi i oduzeta vozačka dozvola", izjavila je viša državna tužiteljica Anne Leiding.

Lehmann je karijeru prekinuo 2011. godine kao 41-godišnjak, a nakon toga se počeo upuštati u razne provode. Sve je u principu krenulo 2009. još dok je bio aktivan kad ga je Stuttgart izbacio iz tima zbog odlaska na Oktoberfest bez dopuštenja. Nakon odlaska u mirovinu odlazio bi na kojekakve festivale, a razne probleme s policijom i sudovima imao je i van svih tih festivala. Prošle godine sud ga je kaznio s 480 tisuća eura jer je - motornom pilom prerezao krov garaže svog susjeda kako bi dobio bolji pogled na jezero Starnberg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije