Navijači Hajduka ogorčeni:

'Maknite nepismenog trenera dok još imamo šanse...'

torcida
16.10.2022.
u 11:59

Hajduk je uz novi poguranac hrvatskih sudaca stigao do pobjede u Gorici, predsjednik Jakobušić je prošle sezone imao dosta primjedbi na suđenje, ali evo trenutno se, začudo, ne oglašava. 

Kako bilo, Pajač, Čulina i Bel su obilato pogurali Splićane koji bi zapravo bili treći iza zakuhtalog i odličnog Osijeka, da nije bilo očiglednih pogrešaka na račun Hajdukovih protivnika.

Niti svi navijači nisu zadovoljni pobjedom, zasuli su facebook stranicu kluba nezadovoljnim komentarima.

- Gadi mi se ova pobjeda, a jos više slavlje. Kad tad će nan se vratit sve ove pobjede na sriću, a bojin se da će to bit već sljedeće kolo. Da je ostalo 11 na 11 ne bi dali gol nikad. - komentar je koji najbolje dočarava situaciju. 

- Maknite nepismenog trenera dok još imamo šanse za jedan od trofeja.. -

- Nezaslužena 3 punta danas. Treba istražiti okolnosti pod kojima je dobri duh našega kluba, Filip Krovinović zaboravio igrati nogomet preko noći ?! -

- Karoglane postoje treneri taktičari i treneri motivatori, ti nažalost nisi ni jedno ni drugo, molinte da odstupiš, neka nas vodi šjor Boro do stanke, jer ovo je postalo jad i bjeda -

- Sramota od igre i zalaganja.....jedino pozitivno iz svega ovoga su 3 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije