REAKCIJE ZA LUKU

Nogometni svijet je oduševljen zbog Modrića. Pročitajte kako su se poklonili hrvatskom genijalcu

Davor Javorovic/PIXELL
09.09.2024.
u 09:04

Nogometni planet je također oduševljena prezentacijom hrvatskog virtuoza Luke Modrića unatoč tome što se već nalazi u poznim igračkim godinama. Međutim, klasa ostaje vječna...

Luka Modrić je igrao i uklizavao kao 25-godišnji mladić, kazao je nakon pobjede nad Poljskom izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.  Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine A1 Lige nacija na Opus Areni u Osijeku svladala Poljsku sa 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je kapetan Luka Modrić koji je dan uoči svog 39. rođendana sjajno izveo slobodni udarac te iskosa s lijeve strane sa 18 metara pogodio sam gornji kut nemoćnog Lukaša Skorupskog.

Nogometni planet je također oduševljena prezentacijom hrvatskog virtuoza Luke Modrića unatoč tome što se već nalazi u poznim igračkim godinama. Međutim, klasa ostaje vječna...

- Luka Modrić zabija iz slobodnog udarca! Događa se to samo par sati prije navršenih 39 godina… i to je 27. gol za Hrvatsku u 180. nastupu. Luka također večeras postaje drugi igrač u povijesti Europe po broju utakmica za reprezentaciju sa 180 susreta, odmah iza Cristiana Ronalda koji ih ima 213…Luka traje zauvijek - napisao je Fabrizio Romano.

- Luka Modrić zabio je slobodni udarac netom prije svog 39. rođendana. Klasa - objavio je britanski portal Bleach Report uz ikonu čaše vina.

- Modrić je zabio gol kojim je Hrvatska slomila Poljsku. Klasa je vječna - objavio je na Twitteru beIN Sports.

- Luka Modrić će napuniti 39 godina. I dalje zabija za svoju reprezentaciju - piše ugledni BBC.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije