EUROPSKI NOGOMET

Novi kiks kraljeva: Real poražen od Espanyola, Modrić igrao do 62. minute

luka modrić
XINHUA/XINHUA/PIXSELL
03.10.2021.
u 18:48

Nogometaši Real Madrida poraženi su u osmom kolu Primere na gostovanju kod Espanyola (1-2).

Nakon šokantnog poraza u Ligi prvak na Bernabeu od Šerifa, Real je još jednom izgubio, i od povratnika u elitno društvo Espanyola.

Senzacija se nazirala u 17. minuti kada je pogodio Raul de Thomas, da bi u 60. minuti bivši igrač Barcelone Aleix Vidal povećao na 2-0. Počasni gol za Kraljevski klub zabio je Benzema u 71. minuti. Luka Modrić je igrao za Real do 62. minute.

Unatoč prvom prvenstvenom porazu Real je ostao vodeći s 17 bodova, koliko ima i prvak Atletico, koji je u subotu nadigrao Barcelonu s 2-0. 

Monaco slavio Monaco našeg trenera Nike Kovača pobijedio je u 9. kolu Francuske lige kod kuće Bordeaux s 3-0.

Rennes je u nedjelju u utakmici devetog kola francuskog prvenstva kod kuće sa 2-0 pobijedio PSG i tako mu nanio prvi poraz ove sezone.

U dvoboju na londonskom Olimpijskom stadionu West Ham je doživio drugi domaći poraz u ovoj sezoni Premier lige, a svladao ga je povratnik u elitno društvo Brentford s 2-1.  Mbeumo je goste doveo u vodstvo u 20. minuti. Bowen je izjednačio u 80. minuti, da bi pobjedu "Pčelama" donio Wissa u četvrtoj minuti sučevog dodatka na kraju utakmice.

Leicester je na gostovanju kod Crystal Palacea propustio dva pogotka prednosti i osvojio samo bod. Golovima Iheanacha (31) i Vardyja (37) "Lisice" su vodile 2-0 na poluvremenu. U drugom dijelu su Olise (61) i Schlupp (72) donijeli bod Palaceu.

Tottenham je na svom stadionu svladao Aston Villu s 2-1. Hojbjerg (27) i Lucas (71) bili su strijelci za Spurse, a Watkins (67) za Aston Villu. U derbiju i posljednjoj utakmici 7. kola Liverpool je od 17.30 sati domaćin Manchester Cityju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije