Modrić opet očarao Španjolce:

'On je Petar Pan, vječno je mlad i neprestano nas čini sretnima'

Luka Modrić
HANNAH MCKAY/REUTERS
20.10.2024.
u 09:44

Glavni urednik Asa, Thomas Roncero, posvetio je kraj svojeg komentara "najvećem" Modriću, nazivajući ga Petrom Panom

Možda bi pitanje pobjednika bilo riješeno ranije da je Luka Modrić (39) od prve minute igrao u utakmici 10. kola španjolskog prvenstva protiv Celte Vigo. Real Madrid je pobijedio 2-1 nakon mnogo muke, a za tri boda dobrim dijelom zaslužan je upravo Modrić, koji je asistirao Viniciusu za pobjednički gol u 65. minuti, samo tri minute nakon što je ušao u igru.

Ulaskom u igru, Modrić je postao najstariji igrač svih vremena koji je nastupio za Real Madrid s 39 godina i 40 dana, oborivši rekord legendarnog Ferenca Puškaša. Mnogi u Madridu ističu koliko je sretan klub što je Luka još uvijek tu.

Jedan od njih je i trener Carlo Ancelotti, koji je izjavio:

"Luka uvijek doprinese našoj igri. Ima nevjerojatnu kvalitetu, uvijek nam pomogne i oduvijek je vrlo važan igrač. On je fantastičan nogometaš i nevjerojatan profesionalac. Real je blagoslovljen što ima takvog igrača."

Marca je Modriću dala ocjenu sedam za manje od pola sata igre, istu ocjenu kao i Viniciusu, dok su Thibout Courtois i Kylian Mbappe dobili ocjenu osam.

Glavni urednik Asa, Thomas Roncero, posvetio je kraj svojeg komentara "najvećem" Modriću, nazivajući ga Petrom Panom:

"Nevjerojatan igrač koji je ponovno odigrao maestralno u pola sata. Njegovo dodavanje za pobjednički gol treba pokazivati djeci koja sanjaju postati nogometaši. Modrić je vječno mlad i stalno nas čini sretnima."

Real Madrid uskoro igra treće kolo Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, a nakon toga slijedi El Clasico protiv Real Madrida u subotu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije