LIVNO OPEN 2024.

Posušani se okitili s 14 medalja na humanitarnom turniru za taekwondoaše iz Fojnice

Turnir u Livnu
TAEKWONDO KLUB POSKOK
20.10.2024.
u 20:15

Kako navode iz Taekwondo kluba Poskok, prikupljala se financijska pomoć za članove Hrvatskog taekwondo kluba Hvojnica iz Fojnice koji su pretrpjeli štetu u nedavnim katastrofalnim poplavama

Na Međunarodnom taekwondo turniru Livno Open 2024, među 250 natjecatelja iz 30 klubova Hrvatske, Crne Gore i BiH, Taekwondo klub Poskok iz Posušja nastupio je s 20 natjecatelja koji su se izborili za 14 medalja, i to tri zlatne, pet srebrnih te šest brončanih. Zlatne medalje osvojili su Elena Zlopaša u disciplini kick, a u sportskoj borbi Anđa Tomić i David Milićević. Srebrom su se okitili Domagoj Topić i Marija Ljubica Pirić u disciplini kick, u sportskoj borbi Jozo Bakula, Mija Begić i Lucija Pirić. Bronce su osvojili Laura Mijatović u disciplini kick, u sportskoj borbi Marko Bakula, Anamarija Miličević, Filipa Bakula, Ana Galić i Lucija Barać. Poskoci su nastupili pod vodstvom trenerica Mihaele Senjak i Lucije Bašić te trenera Karla Galića i Petra Bobana.

Kako navode iz Taekwondo kluba Poskok, turnir je bio humanitarnog karaktera, a prikupljala se financijska pomoć za članove Hrvatskog taekwondo kluba Hvojnica iz Fojnice koji su pretrpjeli štetu u nedavnim katastrofalnim poplavama. (ri)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije