Talijanski mediji

Prvi strijelac Wwin lige BiH mogao bi u Serie A

Guliashvili u Serie A
FK Sarajevo
21.10.2024.
u 19:27

Kako piše talijanski TuttoMercato, nogometaš Sarajeva, 23-godišnji Gruzijac Giorgi Guliashvili, zanimljiv je Bologni

Talijanski mediji donijeli su danas vijest kakva se ne može baš često čuti kada je riječ o bh. nogometu, ali i općenito sportu u BiH. Naime, kako piše TuttoMercato, nogometaš i trenutačno prvi strijelac Wwin lige BiH, 23-godišnji Giorgi Guliashvili zanimljiv je klubovima Serie A. Guliashvili, igrač Sarajeva, jedan je od prijedloga za transfere koje razmatra Bologna, piše reprezentacija.ba. Gruzijac je na sebe skrenuo pozornost Bologne i drugih klubova sjajnom statistikom uz 10 golova i dvije asistencije u 13 mečeva, ali i odličnom igrom koja stoji iza tih brojki.

Ovaj napadač i krilni napadač, osim što je trenutačno najbolji strijelac lige, i najbolje je ocijenjen igrač u sezoni prema Sofascoreu. Guliashvili je u listopadu pozvan za utakmice A reprezentacije Gruzije, a ranije je imao odličnu statistiku i u svim mladim izabranim vrstama te države. Sarajevo bi za Gruzijca moglo inkasirati možda i do dva milijuna eura, što bi za Wwin ligu BiH bio velik iskorak, navodi također reprezentacija.ba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije