Kakva pobjeda Barce

Real Madrid uništen od Barcelone: Završilo 0:4 u El Clásicu

Lewandowski
Marca
26.10.2024.
u 22:56

Barcelona je povela u 54. minuti kada je Robert Lewandowski pobjegao obrani Reala i mirno zabio za 1:0. Samo dvije minute kasnije, Lewandowski je ponovno pogodio glavom nakon preciznog ubačaja Baldea, čime je povisio na 2:0.

Na Santiago Bernabeuu odigran je El Clásico koji će navijači Reala htjeti što prije zaboraviti. Barcelona je ostvarila uvjerljivu pobjedu od 4:0 i tako zadržala prvo mjesto na tablici s prednošću od šest bodova ispred Reala.

Dominacija Barcelone od početka do kraja

Iako su španjolski mediji najavljivali Luku Modrića u prvoj postavi, hrvatski maestro utakmicu je započeo na klupi. Real je imao nekoliko prilika, ali ih nije uspio realizirati. Kylian Mbappé, koji je bio najaktivniji u napadu, više puta je ulazio u prilike, no nije uspijevao svladati vratara Penu.

Golijada Barcelone

Barcelona je povela u 54. minuti kada je Robert Lewandowski pobjegao obrani Reala i mirno zabio za 1:0. Samo dvije minute kasnije, Lewandowski je ponovno pogodio glavom nakon preciznog ubačaja Baldea, čime je povisio na 2:0.

U 77. minuti Lamine Yamal je povećao na 3:0 nakon brze akcije u kojoj su sudjelovali Lewandowski i Raphinha. Yamal je sjajnim udarcem matirao Lunina i pokazao zašto ga smatraju jednim od najvećih talenata u svijetu nogometa.

Konačnih 4:0 postavio je Raphinha u 84. minuti, kada je nakon duge lopte pobjegao obrani Reala i lobovao vratara Lunina.

Frustracije i kartoni

U završnici utakmice Vinicius i Militao zaradili su žute kartone zbog nesportskog ponašanja, a trener Ancelotti pokušao je izmjenama, uključujući i ulazak Brahima Diaza i Modrića, spasiti što se spasiti može, ali bezuspješno.

Real bez odgovora, Barcelona nezaustavljiva

Barcelona je ovom pobjedom povećala svoju bodovnu prednost na vrhu tablice i poslala jasnu poruku o borbi za naslov prvaka. Real Madrid je doživio težak poraz na domaćem terenu i sada mora pronaći način kako se oporaviti nakon ovog debakla.

El Clásico je još jednom pokazao zašto je jedan od najvećih nogometnih derbija na svijetu – Barcelona je briljirala, dok je Real Madrid ostao bez odgovora na sjajnu igru rivala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije