ŽALIT ĆE

Sada je jasno kakvu su šansu propustili na Euru. Hrvatska je imala najlakši put do finala ikada

Hrvatska
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.06.2024.
u 17:12

Pad Francuske na drugu poziciju donio je težak ždrijeb u drugom dijelu natjecanja. Sada se u njemu nalaze četiri velika favorita - Portugal, Njemačka, Francuska i Španjolska.

Hrvatska nogometna reprezentacija definitivno ima za čime žaliti na ovom Euru. Vatreni su imali svoje u svojim rukama, drugo mjesto skupine i prolazak u osminu finala, a onda su na nevjerojatan način ostali bez ičega i oprostili se od europske smotre. Rezultati i rasplet jučer odigranih skupina, pokazali da su imali možda i najlakši put do jednog finala u povijesti. 

Pomalo ludim završetkom skupine D, pobjedom Austrije nad Nizozemskom te remijem Francuske i Poljske, Austrija je senzacionalno osvojila prvo mjesto skupine. Favoriti Francuzi idu dalje kao drugi, a Nizozemci su iznenađujuće treći. Pad Francuske na drugu poziciju donio je težak ždrijeb u drugom dijelu natjecanja. Sada se u njemu nalaze četiri velika favorita - Portugal, Njemačka, Francuska i Španjolska.

 

Da je Hrvatska sačuvala vodstvo protiv Italije, prošla bi u nokaut fazu i to tako da bi sve do lova na finale izbjegla sve navedene favorite. Nalazili bi se u desnom dijelu ždrijeba na priloženoj grafici, koji je daleko lakši od lijevog. Tamo bi kao protivnike imali Švicarsku, te pobjednika ogleda Engleske i Nizozemske, što su svakako lakši suparnici od velikih favorita. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije