Sve oči uprte u Livaju

Samo ne žuti!

marko livaja
Luka Stanzl/Pixsell
15.10.2022.
u 10:37

Na današnjoj prvenstvenoj utakmici Gorica Hajduk u 19.05 sati sve će oči biti uprte u – Marka Livaju. Naravno, u Livaju kao najveću zvijezdu Hajduka i Hrvatske lige, ali i igrača koji će u ovoj utakmici u igri biti lepršav i nježan poput baletana, a u ophođenju sa sucima i suparničkim igračima pristojan, uglađen i umiljat.

Livaja, naime, pod svaku cijenu u Velikoj Gorici želi izbjeći žuti karton, jer bi ga on eliminirao iz derbija s Dinamom na Poljudu sljedećeg petka. Vruće srce i hladna glava – otrcana je kovanica, a u Livajinu slučaju ona je danas naprosto imperativ! Loš znak za Livaju uoči ove utakmice ime je glavnoga suca – Dario Bel.

Hajduk slavio 2:1 protiv Varaždina u 12. kolu SuperSport HNL-a | Autor : Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL 08.10.2022.,Split - Utakmica 12. kola SuperSport HNL Prve lige izmedju Hajduka i Varazdina na Poljudu. 

Naime, upravo je taj Osječanin Livaji dodijelio posljednji žuti karton 13. kolovoza u derbiju s Dinamom u Maksimiru. U izvješću je stajalo: 'Povukao Špikića s leđa'. Hajduk je tada bio poražen s 1:4. Inače, otkako se vratio u Hajduk u veljači 2021. godine, Marko Livaja primirio je svoj južnjački temperament. U 72 nastupa dobio je 15 žutih kartona, a crveni – nijedan.

Livajin broj 15 u Hajduku ne odnosi se samo na "žutaće", nego i na – penale. Treba lli uopće naglasiti da kaštelanski majstor Marko nije zapucao nijednoga?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije