Svi na Pecaru

Širokobriježani igraju za žrtve poplava: Pokažimo veliko srce!

Humanitarna utakmica
HKK Široki
09.10.2024.
u 07:26

Uprava HKK Široki donijela je odluku da će cijeli prihod od utakmice s Borcem u prvom kolu košarkaškog prvenstva BiH biti humanitarnoga karaktera. Cijena ulaznice bit će 10 KM

Košarkaši Širokog u petak, 11. listopada, od 18 sati na Pecari igraju utakmicu prvoga kola prvenstva Bosne i Hercegovine. Protivnik Širokobriježanima na početku nove prvenstvene sezone 2024./2025. u ovom velikom derbiju je ekipa Borca iz Banje Luke.

- Ova utakmica trebala je biti odigrana protekloga vikenda, u subotu, ali, nažalost, zbog velike tragedije koja je pogodila BiH odgođena je. Zbog tragičnih posljedica Uprava kluba donijela je odluku da će cijeli prihod s ove utakmice biti humanitarnoga karaktera za žrtve poplava u BiH.

Cijena ulaznice za ovu utakmicu bit će 10 KM, dok godišnje ulaznice, besplatne ulaznice za djecu i akreditacije za ovu utakmicu neće vrijediti. Ovim putem pozivamo sve naše navijače i ljubitelje košarke da dođu na Pecaru, podrže našu ekipu u ovom derbiju i humanitarnu akciju kako bi pomogli svima onima kojima je pomoć trenutačno najpotrebnija! Pokažimo veliko srce - vidimo se na Pecari - objavili su iz Hrvatskoga košarkaškog kluba Široki.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije