IZDOMINIRALI SMO IH

Slovenci u šoku: 'Što je ovo? Hrvatska nas je potukla do nogu, kakvu su nam pljusku dali...'

03.07.2024.
u 08:18

- Kakvo razočaranje, Hrvati razbili Slovence. Slovenska reprezentacija je s neočekivano visokim porazom otvorila kvalifikacijski turnir u Ateni - piše Žurnal24

Još će se dugo pričati o velikoj pobjedi Hrvatske nad Slovenijom (108:92) u dvoboju 1. kola Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Pireju. Izabranici Josipa Sesara su sa 108:92 nadigrali Luku Dončića i društvo u pokušaju da se plasiraju na Igre u Pariz. Ništa još nije odlučeno, ovo je bilo tek 1. kolo, a i Slovenija i Hrvatska još mogu proći, i sastati se - primjerice - u velikom nedjeljnom finalu.

No, slovenski mediji nisu bili baš blagonakloni prema svojim reprezentativcima nakon teškog poraza od Hrvatske. S nestrpljenjem su, u ulozi velikog favorita iščekivali tu utakmicu, čak su više pažnje pridavali košarkaškoj nego nogometnoj vrsti koja je ovih dana uveseljavala narod na Euru... A onda ih nisu štedjeli:

- Raspoloženi Luka Dončić nije bio dovoljan za nadahnutu Hrvatsku - piše portal 24ur.com, koji je sa svojim naslovom još bio i blag...

- Auč! Hrvati su potukli Slovence! Još jedna pravovremena pljuska za otrježnjenje prije odlučujućih utakmica? Slovenska reprezentacija pretrpjela je bolan poraz od Hrvatske na početku olimpijskih kvalifikacija - pišu s portala Ekipa24.

- Što je ovo? Hrvati su nas potukli do nogu! Jesmo li mi to došli u Pirej na odmor? Gdje je obrana? - stoji u tekstu na portalu RTV Slovenije, nacionalnog servisa.

- Kakvo razočaranje, Hrvati razbili Slovence. Slovenska reprezentacija je s neočekivano visokim porazom otvorila kvalifikacijski turnir u Ateni - piše Žurnal24.

Podsjetimo, Hrvatska već u srijedu od 16.30 igra protiv Novog Zelanda, a Slovenija će s tom reprezentacijom snage odmjeriti u četvrtak. Petak je dan odmora, a u subotu i nedjelju na rasporedu su polufinala i finale.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije