VELIKI POSAO U NAJAVI

Španjolci lansirali senzaciju: Baturina će biti Modrićev nasljednik u Realu? Luka je dao ključni mig

12.09.2024.
u 14:35

Proslavljeni kapetan vatrenih će se najvjerojatnije oprostiti od Realova dresa na kraju sezone, što će potencijalno otvoriti mjesto Baturini da odmah uskoči u prvu momčad

Ovoga ljeta ostao je u Zagrebu uz riječi njegova trenera Sergeja Jakirovića "a di ćeš sad kad je najbolje", ali i na Maksimiru su itekako svjesni da će teško još dugo zadržati Martina Baturinu. Novo veliko ime i prezime hrvatskog nogometa još će relativno kratko usrećivati maksimirsku publiku u Dinamovu dresu, a onda potencijalno otići i u redove najtrofejnijeg europskog kluba.

Naime, španjolski portal Defensa Central koji se usko bavi događanjima u madridskom Realu objavio je tekst u kojem piše da je Baturina već debelim flomasterom podcrtan u bilježnici glavnog klupskog skauta Junija Calafata. Defensa navodi i to da je ključnu riječ kod predsjednika Florentina Pereza prilikom kontakta oko Baturine imao Luka Modrić. Proslavljeni kapetan vatrenih će se najvjerojatnije oprostiti od Realova dresa na kraju sezone, što će potencijalno otvoriti mjesto Baturini da odmah uskoči u prvu momčad.

Baturina međutim, jasno, nije jedini koji po svim kriterijima za zamijeniti Modrića i ranije otišlog Tonija Kroosa upada u uži Realov izbor. Modrićeve riječi možda i neće uspjeti Dinamovog veznjaka staviti na vrh te liste, ali svakako će biti zanimljivo vidjeti što će se događati po ovom pitanju u bliskoj budućnosti. Inače, glavni skaut Calafat od bezgraničnog je povjerenja kod predsjednika Pereza i njegova se riječ itekako cijeni kod odabira novih pojačanja za kraljevski klub. 

Podsjetimo, 21-godišnji Baturina ima ugovor s Dinamom do ljeta 2028. godine, a Transfermarkt ga trenutno cijeni na 20 milijuna eura. U Dinamu priželjkuju da ta tržišna cijena još dodatno poraste, a priliku za nove sjajne trenutke valjat će iskoristiti već u petak kada na Maksimir dolazi Hajduk, odnosno u utorak kada plavi igraju protiv moćnog Bayerna u Münchenu na otvaranju Lige prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije