STIŽU POHVALE

Srbi u deliriju zbog igrača Dinama: 'Neviđena majstorija. Poslao je obranu po burek'

Foto: Marko Lukunić/PIXSEL
1/2
03.10.2024.
u 15:08

"Europa je imala prilike gledati magiju na utakmici Dinama iz Zagreba i Monaca u režiji Petra Sučića u nadoknadi prvog poluvremena", stoji u poznatom srpskom mediju

Iako će nogometaši i navijači Dinama žaliti zbog ispuštenih 2:0 u remiju protiv francuskog Monaca, ipak će se moći prisjetiti nekoliko prelijepih poteza. Prvenstveno se time misli na pogotke Petra Sučića u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena i Martina Baturine u 66. minuti dvoboja. Posebno je pažnju hrvatskih, ali i drugih sportskih medija privukao zgoditak Sučića koji je prvo sjajnim lažnjakom izbacio braniča Monaca, a potom lobom hladnokrvno matirao gostujućeg vratara Köhna. Pogodak možete pogledati OVDJE.

Među njima su bili i susjedni mediji iz Srbije, točnije iz Telegrafa koji su objavili tekst s naslovom: "Neviđena majstorija dinamovca. Poslao obranu po burek pa šokirao golmana", a u tekstu se također navodi: "Europa je imala prilike gledati magiju na utakmici Dinama iz Zagreba i Monaca u režiji Petra Sučića u nadoknadi prvog poluvremena. Baturina je poveo kontru i dao loptu Sučiću na desnoj strani šesnaesterca. On je zadriblao na desno, fintirao pa zalomio na lijevo. To je defenzivca Monaca bacilo na zemlju, a Sučiću dalo prostora da plasira prelijep šut prema golu preko golmana. Monacov vratar nije imao nikakve šanse i slijedila je proslava za ljepoticu od gola", stoji u tekstu Telegrafa.

Ova utakmica je bila pod posebnim povećalom nogometne javnosti u Srbiji budući da njihov predstavnik u Ligi prvaka, Crvena zvezda u idućem kolu igra upravo protiv Monaca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije