ESKALIRALO JE

U Beogradu pretučen navijač s Hajdukovim obilježjima? Osvanuo video, poznata stranica odmah ga uklonila

pretučen navijač s Hajdukovim obilježjima u Beogradu
Screenshot: X.com
19.09.2024.
u 19:32

Nesretnog navijača u majici Torcide išamarali su, a onda se netko umiješao i spriječio još veći kaos. Treba dodati i to da je video-zapis na kojemu se sve vidjelo ubrzo uklonjen sa spomenute Twitter-stranice

Pisali smo već o tome da su pred današnju utakmicu Lige prvaka u Beogradu između Crvene zvezde i Benfice iz srpske policije i granične kontrole činili sve kako bi spriječili ulazak ljudi s navijačkim obilježjima Hajduka na stadion Marakana.

O svemu se oglasio i ministar policije Ivica Dačić. Poznato je, navijači Hajduka i Benfice u bratskim su odnosima pa se strahovalo od kaosa koji bi mogao nastati na beogradskim ulicama ako bi pripadnici zaraćenih navijačkih skupina došli u kontakt.

No, jedan je navijač portugalskog kluba, izgleda, ipak zapamtio lekciju iz Beograda. Po video-zapisu koji je objavljen na poznatoj navijačkoj stranici Hooligans.cz, u Beogradu je pretučen navijač Benfice koji je na sebi između ostalog imao i nešto Hajdukovih obilježja, javlja Mondo.rs.

Nesretnog navijača u majici Torcide išamarali su, a onda se netko umiješao i spriječio još veći kaos. Treba dodati i to da je video-zapis na kojemu se sve vidjelo ubrzo uklonjen sa spomenute Twitter-stranice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije