Natjecanje se zahuktava

Večeras se igraju četvrtfinalni mečevi Lige Hercegovine

22.08.2024.
u 16:08

Organizatori na Ligi Hercegovine u srijedu nije omeo ni veliki pljusak koji je toga poslijepodneva obišao Mostar. Nadljudskim naporima teren za igru je ipak bio spreman i očišćen. 

Dakle, u ponedjeljak se nije moglo igrati zbog kiše, pa je natjecanje krenulo u utorak. Kiša je u srijedu iznenada pala, ali se teren uspio pripremiti i utakmice su se ipak odigrale. Ipak, sve to se odrazilo na posjet. Velika je šteta zbog toga što publika nije bila u većoj mjeri prisutna jer igraju se uistinu odlične utakmice. Bilo kako bilo, na završnom turniru Lige Hercegovine se natjecanje zahuktava.

Večeras se igraju četvrtfinalni mečevi, a na rasporedu su utakmice: 20.30 sati Prozor-Rama (Jaklić) Stolac (Vidovo polje), 21.30 Posušje (Rakitno) - Čitluk (Krehin Gradac).

U petak bi na rasporedu trebala biti polufinalna večer. Veliki finale trebao bi se igrati u ponedjeljak. Na taj se način želi ostaviti ekipama nešto vremena za odmor prije najvažnije utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije