ZANIJELI SE

VIDEO Modrić i Ronaldo uhvaćeni u viralnoj sceni, kao da su na trenutak zaboravili jednu stvar

PEDRO NUNES/REUTERS
06.09.2024.
u 09:53

Modrić? Mi stari i dalje igramo! Igrali smo dugo godina, osvojilo smo puno toga, jako sam sretan zbog njega. Prijatelji smo, u sjajnim smo odnosima - rekao je Ronaldo

Pred odlazak na poluvrijeme lisabonskog dvoboja Portugala i Hrvatske u sklopu Lige nacija zanimljiva se scena dogodila na sredini terena. Turski sudac utakmice Halil Umut Meler već je bio poslao igrače u svlačionicu kada su se prepirati počeli Luka Modrić i Cristiano Ronaldo. Dvije istinske nogometne legende i nekadašnji suigrači iz madridskog Reala brzo su se smirili, a problem je "zakuhao" portugalski as.

Naime, Ronaldo se sucu Meleru obratio zbog prigovora na situaciju u posljednjem napadu prvog dijela. Meler nije dopustio Portugalcima da izvedu korner u trenucima kada je već bila istekla jedna minuta sudačke nadoknade. Ronaldu je to jako zasmetalo, a kao kapetan reprezentacije imao se pravo obratiti sucu. No, Meler je bio neumoljiv i nije htio produžiti prvo poluvrijeme za taj jedan korner.

Čim je Modrić vidio kako se Ronaldo svađa s turskim sucem, prišao mu je i odvukao ga nekoliko koraka dalje. Ronaldo ga je zagrlio, no onda je počela rasprava. Nakon par sekundi sve se smirilo, a onda su se zagrlili i uz osmjehe na licima otišli s terena. Snimka je ubrzo postala viralna, a možete je pogledati OVDJE.

Inače, nakon dvoboja koji je završio pobjedom Portugala od 2:1 Ronaldo se ukazao pred kamerom Nove TV. Bio je sretan zbog učinka na utakmici u kojoj je postigao svoj jubilarni 900. pogodak u karijeri u službenim utakmicama.

- Bila je jako teška utakmica, Hrvati su bili dobri, imaju odlične igrače i odličnog trenera. Također, imaju jako dobru kontrolu lopte, riječ je o snažnoj momčadi. Svatko je imao svoje prilike, ali mislim da smo zaslužili pobijediti jer smo zabili dva gola. Modrić? Mi stari i dalje igramo! Igrali smo dugo godina, osvojilo smo puno toga, jako sam sretan zbog njega. Prijatelji smo, u sjajnim smo odnosima. Mislim da su ovo trenuci koje ćemo pamtiti cijeli život. Za mene je zadovoljstvo igrati protiv Hrvatske i Modrića, mog bivšeg suigrača. Stat ćemo kad-tad, ali još smo u dobroj formi, još uživamo u igri, to je najvažnije - rekao je Ronaldo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije