TRI POGOTKA U POLUVREMENU

VIDEO Pogledajte golove Bayerna protiv Dinama. Bavarci su došli 'potopiti' plave

bayern - dinamo
Angelika Warmuth/REUTERS
17.09.2024.
u 22:15

Bayern je nakon sezone bez trofeja odlučio pod svaku cijenu okrenuti ploču. To je vidljivo iz njihovih rezultata na početku sezone, a još jednom su to pokazali u prvome poluvremenu protiv Dinama

Dinamo i Bayern igraju utakmicu prvoga kola inicijalne faze natjecanja u ovosezonskome izdanju Lige prvaka. Hrvatski prvak u utakmicu ulazi kao "underdog" i nada se pokazati što bolje izdanje. Dakako, tome odmaže remi u derbiju protiv Rijeke pa poraz od Hajduka u 6. kolu Hrvatske nogometne lige. S druge strane njemački velikan je nakon poražavajuće prošle sezone u kojoj je ostao bez trofeja gladan pobjeda i pobjedničkih pehara.

To je vidljivo i iz njihovog ulaska u novu sezonu natjecanja u Bundesligi. Nanizao je tri pobjede od kojih je posljednja bila ona rezultatom 6:1 u gostovanju kod Kiela. Svoju su izvrsnu formu pod novim trenerom Vincentom Kompanyjem pokazala odmah na početku utakmice. Već nakon devet minuta umalo su došli do prvoga pogotka, ali Musiala je bio u zaleđu pa je gol poništen. Sedam minuta kasnije je Gnabry uspio zabiti, ali i on je bio u zaleđu. Međutim, zbog prekršaja Pierre-Gabriela na Pavloviću dosuđen je penal.

Tada spasa za maksimirske dečke više nije bilo. Slavni napadač engleske reprezentacije Harry Kane je već u 20. minuti uspio zabiti. To je Kaneu već šesti pogodak u pet nastupa koliko je od početka sezone upisao za bavarsku momčad. Pogodak možete pogledati OVDJE. Dinamo nije mogao sastaviti dobar napad, ali ovaj pogodak otvorio je vrata do mreže koja su Bavarci iskoristili u nastavku prvoga poluvremena.

Strijelac drugoga pogotka bio je Raphael Guerreiro. Pogodak je najprije poništen zbog zaleđa, ali VAR je brzo ispravio tu odluku suca. Musiala je visoku loptu prsima primirio za portugalskog nogometaša, a ovaj je s ruba kaznenog prostora snažno zapucao i za Nevistića neobranjivo uputio loptu u mrežu Dinama. Pogodak možete pogledati OVDJE. Posljednji pogodak Bayerna u prvome poluvremenu zabio je u 38. minuti Michael Olise. Kimmich je ubacio, a nečuvani Olise je glavom zabio treći gol na susretu. Snimku pogotka možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije