RIJETKO VIĐENO

VIDEO Težak je 70-ak milijuna eura, a svi su ostali u nevjerici kada su primjetili što vozi

21.09.2024.
u 13:26

Robben je od nogometa zaradio golemi novac pa je danas, računa se, "težak" 70-ak milijuna eura ili oko pola milijarde kuna. I zato su se brojni navijači diljem svijeta iznenadili kada su vidjeli kako je dolazio na utakmice Groningena.

Slavni nizozemac Arjen Robben (40) ostvario je karijeru o kakvoj većina nogometaša može samo sanjati. Ovaj je ofenzivac igrao za Chelsea, Real i Bayern te osvojio brojne trofeje. Nakon deset godina u Bayernu čak se bio oprostio od nogometa, no predomislio pa je odlučio još nastupati za Groningen, njegov prvi i posljednji klub u karijeri.Robben je od nogometa zaradio golemi novac pa je danas, računa se, "težak" 70-ak milijuna eura ili oko pola milijarde kuna. I zato su se 2020. godine brojni navijači diljem svijeta iznenadili kada su vidjeli kako 1je dolazio na utakmice Groningena. Naime, kamere su ga tijekom jednog vikenda snimile da na utakmicu s Utrechtom stiže – biciklom.

Navijači su zbog toga bili oduševljeni skromnošću Robbena kojem očito materijalne stvari nisu najvažnije i ne razbacuje se novcem kao mnogi vrhunski nogometaši.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije