ŽRTVA NASILJA

Za najboljom na svijetu ludila cijela Jugoslavija, onda je otvorila dušu i šokirala potresnom pričom

Svetlana Ceca Kitić
Happy TV
30.04.2024.
u 18:00

- Šutjela sam jer me je bilo sramota da prijavim oca svoga djeteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila na Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu.

Legendarna jugoslavenska rukometašica Svetlana Ceca Kitić bila je žrtva obiteljskog nasilja. Dva puta službeno najbolja rukometašica svijeta je otvorila dušu i ispričala kako ju je tukao njen treći suprug Goran Bogunović.

- Šutjela sam jer me je bilo sramota da prijavim oca svoga djeteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila na Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu. Tada sam otišla u policiju i sve ispričala. Tukao me je iz čistog mira, zbog alkohola. Puno je pio i bio je ljubomoran - rekla je Ceca Kitić svojedobno u razgovoru za magazin Glorija.

Od svega što joj se događalo, kasnije se i razbolila.

- Već nekoliko godina imam problema sa štitnjačom, ali ne znam kada su točno počeli - istaknula je. Ona i Goran su se razveli, a od tada nema ni traga ni glasa njenom bivšem suprugu. 

Jedna od najljepših sportašica Bosne i Hercegovine svih vremena poznata je i po braku s legendarnim nogometašem Bakom Sliškovićem.

- Najveći problem je bio taj što nismo bili dovoljno zreli za takav korak. I Blaž je imao nepunu 21 godinu i platili smo ceh te svoje mladosti. Jednostavno nam nije išlo jer smo bili nespremni. Sjećam se da sam kroz prozor pobjegla od njega i otišla roditeljima u Tuzlu - priznala je svojevremeno Svetlana.

Kitić danas ima 63 godine, u karijeri je za Jugoslaviju zabila 911 pogodaka te osvojila olimpijsko zlato i srebro, odnosno svjetsko srebro.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?