SKANDALOZNI TALIJAN

Zapalio je vlastitu kuću, a sada bezobrazno napada Zvonu Bobana. Izrekao je sramotne tvrdnje

Armin Durgut/Pixsell
24.09.2024.
u 16:23

Talijanski napadač Mario Balotelli se ne slaže s Bobanom, izrekao je sramotne tvrdnje koje ne dolikuju jednoj odrasloj i ozbiljnoj osobi.

Talijanski velikan AC Milan prošlog tjedna je na domaćem terenu doživio nokaut od Liverpoola 1:3 u prvom kolu Lige prvaka. Legenda hrvatskog nogometa Zvonimir Boban radio kao stručni komentator Sky Sportsa i prokomentirao je poraz svojeg nekadašnjeg kluba u kojem je igrao tijekom devedesetih i bio direktor od lipnja 2019. do ožujka 2020. godine.

Boban prošlogodišnju prodaju veznjaka Sandra Tonalija u Newcastle smatra pogreškom uprave Milana, a kritizirao je i novog trenera Paula Fonsecu koji je ovog ljeta došao u klub. Talijanski napadač Mario Balotelli se ne slaže s Bobanom, izrekao je sramotne tvrdnje koje ne dolikuju jednoj odrasloj i ozbiljnoj osobi. Bivši kapetan Hrvatske i Dinama nije se složio s Fonsecinim izborom igrača te smatra da Tijjani Reijnders nije šestica, već osmica, a Ruben Loftus-Cheek nije desetka, nego osmica. 'Kako igrati 4-3-3 s njima dvojicom zajedno? Razmišlja li se o promjenama?' rekao je Boban prošli tjedan, prenosi portal Football Italia.

- Ne sviđa mi se način na koji Boban govori. Čini se kao da zna sve i da su samo njegove ideje ispravne, a ostali su idioti. Kako je samo drsko reći određene stvari Fonseci, reći treneru kako da radi svoj posao. Tko si ti? Boban napada svisoka. Nije mi problem reći da mi ide na živce. Ako lijepo izneseš svoj stav, to je u redu. U suprotnom idi k vragu - izjavio je skandalozni Balotelli.

Zločesti Talijan je vjerojatno posljednja osoba koja bi trebala govoriti što bi trebao raditi veliki Zvone, dok je igrao za City gotovo je spalio vlastitu kuću do temelja, a jednom prilikom je pikado strijelicama gađao suigrače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije