VL DOZNAJE

Znamo jednu stvar o Kalinićevom nasljedniku! Popularni kandidat nije u igri

Ivo Cagalj/PIXSELL
12.09.2024.
u 18:46

Ivan Bilić je najavio da će službena objava imena novog sportskog direktora, kao i njegovog životopisa te službeno predstavljanje uslijediti po potpisivanju ugovora koji bi mogao biti već danas ili u narednim danima

Hajduk već u prvome dijelu sezone proživljava potrese i probleme kakvima je zatvorio i prošlu. Uz nezavidne rezultate u prvih nekoliko kola Hrvatske nogometne lige i ispadanje iz europskih natjecanja, nove trzavice su pokucale na vrata, a sve je kulminiralo rastankom sa sportskim direktorom Nikolom Kalinićem. Na press konferenciji održanoj u srijedu iznio je stajališta koja su isprovocirala hitnu reakciju predsjednika kluba Ivana Bilića. Uz odgovaranje na druga pitanja Bilić je otkrio kako već imaju kandidata za Kalinićevog nasljednika s kojim i u narednim danima trebali potpisati ugovor.

Također, otkrio je da su se u potragu upustili s nekoliko kriterija na umu. "Novi sportski direktor ima više od 20 godina iskustva na poziciji člana uprave za sport. Dugo tražimo osobu koja je negdje vodila skauting ili akademiju te bila sportski direktor. Malo je takvih osoba. Imali smo jednog od kandidata kojeg još nagovaramo Osoba koja bi trebala potpisati ugovor ima kapacitet za obavljanje te funkciju. Mislim da ćemo sutra ili ovih dana potpisati ugovor", rekao je predsjednik Bilić.

Nakon toga krenule su brojne spekulacije, a u medijima su se pojavili navodi kako je riječ o 38-godišnjem njemačkom stručnjaku Marcu Neppeu (38). Riječ je o nogometašu koji je karijeru završio 2014. godine te odmah postao skaut Bayerna. Zatim je dogurao do pozicije tehničkog direktora da bi u travnju napustio klub.

Prema saznanjima Večernjeg lista, novi sportski direktor će biti stranac, ali nije riječ o Neppeu. Evidentno je i da se Neppeov životopis ne slaže s navodima predsjednika Bilića na jučerašnjoj konferenciji. Bilić je najavio da će službena objava imena novog sportskog direktora, kao i njegovog životopisa te službeno predstavljanje uslijediti po potpisivanju ugovora koji bi mogao biti već danas ili u narednim danima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije