Wwin liga BiH

Zrinjski nakon preokreta svladao Slogu s 3:1

zrinjski - sloga
Foto: HŠK Zrinjski
1/3
11.09.2024.
u 22:11

U zaostalom susretu I. kola Wwin lige BiH, HŠK Zrinjski je večeras na Stadionu HŠK Zrinjski dočekao FK Sloga Meridian iz Doboja. Konačan rezultat utakmice glasio je 3:1 za Zrinjski.

Gledali smo na početku mirniju utakmicu bez puno prilika, a prva prava prilika za domaćine u 15. minuti. Tičinović je centrirao, Ćuže ostao sam na pet metara i šutirao glavom, ali golman Pavlović brani njegov udarac, piše Sportsport.ba.

Bilježimo odličan udarac Ćavara u 33. minuti, pokušao je iz prve, lopta odlazi malo pored gola gostiju.

Sloga nije skoro nikako zaprijetila u prvom poluvremenu, bili su orijentirani prema obrani i na odmor se otišlo rezultatom 0:0.

Na početku drugog poluvremena šok za domaćine. Toni Jović je iskoristio smušenost obrane Zrinjskog i pogodio za vodstvo Sloge od 1:0 iz prvog pravog udarca prema golu od strane gostujućeg tima.

Zrinjski brzo stiže do izjednačenja. U 61. minuti Tičinović odlično centrira, a Mulahusejnović pogađa za 1:1. Šest minuta kasnije preokret domaćih, Mulahusejnović sada asistira, a Topić pogađa za 2:1.

Zrinjski je posao završio u 80. minuti. Korner Topića, sjajno skače Šunjić šutira glavom i pogađa za 3:1 što je na kraju bio i konačan rezultat večerašnje utakmice.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije