SERGIO RICO

Zvijezda PSG-a ležala je u komi i smršavila 20 kilograma: 'Bio sam nepokretan i pitao samo jedno'

Sergio Rico
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/2
19.09.2023.
u 08:50

Golman francuskog velikana doživio je tešku nesreću na jahanju u Andaluziji, ali i dalje misli kako se može vratiti profesionalnom nogometu

Španjolski vratar iz francuskog prvaka PSG-a Sergio Rico krajem svibnja je doživio tešku nesreću na godišnjem odmoru u Andaluziji. Pao je s konja, pritom zadobio nekoliko udaraca kopitom te doživio moždani udar i prijelom vratnog kralješka nakon čega je jedva ostao živ.

Liječnici su se borili za njegov život i Uspjeli su ga spasiti, ali 30-godišnji vratar je dugo ležao u komi i čeka ga dugački proces oporavka prije nego što počne normalno funkcionirati. 

Rico je prije mjesec dana pušten iz bolnice na kućnu njegu, a sada je za službene stranice PSG-a dao prvi intervju nakon nesreće:

- Osjećam se dobro. Hvala Bogu, moj oporavak ide prilično dobro iako još uvijek trebam dosta pomoći. Sretan sam što mogu biti kod kuće s mojoj obitelji, s mojom suprugom Albom i prijateljima - izjavio je Rico. 

Rico je zbog teškog stanja smršavio čak 20 kilograma i mnogi se pitaju hoće li ikada više zaigrati nogomet, ali Španjolac se nije predao. 

- Prva misao kada su me probudili iz kome je bila nogomet. Dok sam ležao bespokretan u svojoj bolničkoj sobi, okružen s raznim kablovima i uređajima moja prva misao je bila hoću li ikada moći igrati nogomet. To sam i pitao liječnike, a oni su mi odgovorili da ću moći igrati. Na kraju krajeva, sve što sam ikada radio u životu je da sam igrao nogomet i zato mi je bilo nezamislivo da razmišljam o bilo čemu osim o nogometu - poručio je Sergio. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije