Američki predsjednik

Biden djevojci na koledžu: Bez ozbiljnih frajera do 30. godine

16.10.2022.
u 11:22

Američki predsjednik Joe Biden, nakon govora u petak na koledžu Irvine Valley, djevojci je stavio ruku na rame te joj odlučio šapnuti savjet o vezama.

- Sada vrlo važna stvar koju sam rekao svojim kćerima i unukama – bez ozbiljnih frajera do 30. godine! - rekao je Biden, a djevojka se nasmijala i odgovorila: "U redu. Imat ću to na umu".

Trenutak je uhvatio reporter Kalen D’Almeida i objavio ga na Twitteru gdje je od tada pregledan gotovo 5 milijuna puta. D’Almeida je rekao da su ga pripadnici tajne službe pokušali spriječiti u snimanju.

U ožujku je predsjednik Biden ponudio gotovo identičan savjet skupini djevojčica u osnovnoj školi u Philadelphiji, što je izazvalo sličan neugodan smijeh, navodi New York Post

Tijekom predsjedničke kampanje, Biden je prozivan zbog svoje povijesti zbližavanja s mladim ženama u susretima koji su često uključivali mirisanje njihove kose, zbog čega je dobio republikanski nadimak "Jezivi Joe".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?