'LAJALA' NA PROLAZNIKE

Bizarna scena snimljena u centru Zagreba: Muškarac na uzici šetao djevojku

TikTok
07.04.2023.
u 18:47

Slična situacija zabilježena je prije nekoliko tjedana kada je u suprotnim ulogama Trgom bana Josipa Jelačića prošetala djevojka i to s muškarcem na povodcu

Društvenim mrežama ovih se dana krenula širiti snimka bizarne scene snimljene u centru Zagreba. Naime, na TikToku objavljena je snimka sa Cvjetnog trga gdje je muškarac na uzici prošetao - djevojku. 

Inače, ovo nije prvi put da je takva scena snimljena. Slična situacija zabilježena je prije nekoliko tjedana kada je u suprotnim ulogama Trgom bana Josipa Jelačića prošetala djevojka i to s muškarcem na povodcu. I tada je snimka izazvala iznenađenje što na prolaznicima, što korisnicima mreža, a sada se svi ponovno pitaju - što stoji iza toga? 

 

@morichius

only in zg

♬ Walk Em Like a Dog - Saucy Santana

 

Naime, djevojka odjevena u crni kožni korzet i kratku crvenu suknju ''spustila se'' na sve četiri i hodala Bogovićevom ulicom na uzici dok je muškarac uz nju mirno koračao, a u jednom trenutku je i ''zalajala'' na slučajnog prolaznika.

U jednom danu snimka objavljena na TikToku prikupila je više tisuća lajkova. ''Samo u Zagrebu'', pisalo je u komentarima. ''Kad sam rekla da volim svoj grad, nisam mislila na ovo'', pisali su drugi. 

Podsjetimo, slično je snimljeno i u siječnju 2022. u varaždinskom shopping centru Lumini kada je djevojka na uzici vodila mladića. Otkrilo se kako se radilo o mladom paru, no njihovi motivi i dan danas su ostali nepoznati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?