Kosta Kecmanović

Dječak ubojica iz Ribnikara svjedoči protiv svojih roditelja

Kosta Kecmanović
AP
13.09.2024.
u 21:20

Kosta Kecmanović, dječak ubojica koji je u Osnovnoj skoli Vladislav Ribnikar ubio devet svojih vršnjaka i radnika osiguranja, 8. listopada trebao svjedočiti u sudskom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja.

- Suđenje je zakazano u zgradi Specijalnog suda. Nije poznato hoće li biti doveden ili će biti kao u istrazi saslušan putem video veze između suda i klinike - kaže izvor Kurira.

Ispitivanju će nazočiti staratelj kojeg mu postavi Centar za socijalni rad.

Pred Višim sudom u Beogradu, završeno je suđenje ocu i majci dječaka ubojice koji je 3. svibnja 2023. godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", uzrokujući smrt devetero djece i zaštitara škole.

Podsjetimo, Vladimir Kecmanović optužen je da je izvršio kazneno djelo - teško djelo protiv opće sigurnosti, s obzirom na to da je dijete od 13 godina, koliko je imao u vrijeme izvršenja zločina, vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje koje je posjedovao u kući.

Miljana Kecmanović, optužena je za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja, pošto je njezin DNK pronađen na jednoj čahuri u učionici, kao i na gumici za kosu kojom je bila vezana boca u kojoj je njezin sin napravio molotovljev koktel.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije