'NE ZNAMO KOME VJEROVATI'

Djed nestale Danke u šoku: 'Poruka oca osumnjičenog daje nam nadu da je Danka još uvijek živa'

Danka Ilić
Društvene mreže/MUP Srbije
05.08.2024.
u 18:46

Tužiteljstvo trenutno analizira rezultate DNA i GPS vještačenja. Do sada je ispitano oko 25 svjedoka, pretražena i vještačena tri automobila, a Dankino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Djed Danke Ilić, Milan, srpskim je medijima rekao kako, baš kao i Dankini roditelji, sumnja u to da je djevojčica nestala ili da je mrtva već da je istina nešto sasvim treće.  Danka je nestala 26. ožujka, a glavni osumnjičeni za njen nestanak i moguće ubojstvo su Dejan Dragijević i Srđan Janković. Ako do rujna ne budu prikupljeni konkretni dokazi protiv njih, mogli bi biti pušteni na slobodu.

Milan, djed Dankin, izrazio je veliko razočaranje i sumnju u dosad pružene informacije."Ne znamo što misliti i sumnjamo u sve što nam je rečeno, jer se čini da dokaza nema. Počeo sam se nadati da je Danka još uvijek negdje i da je živa. Želio bih vjerovati da su je možda predali nekome, a ne ubili."

Povod dodatnoj sumnji je bila objava na profilu za koji se tvrdi da pripada Radoslavu Dragijeviću, Dejanovom ocu, u kojoj je napisano da je unuka navodno u Düsseldorfu u Njemačkoj. Milan također navodi da policija redovito obavještava Dankine roditelje o napretku istrage, ali oni više ne znaju kome vjerovati, piše Kurir.rs.

 

"Prvo su priznali da su je ubili, pa zatim rekli da nisu. Imali smo izvještaj da su u vrijeme nestanka bili u vozilu ispred kuće u Banjskom, a sada saznajemo da njihovi odvjetnici tvrde da Ivana (Dankina majka) tog dana uopće nije bila u Banjskom Polju, te da slika koju je snaha dala medijima može biti stara", rekao je Milan.

Milan je dodao da se Ivana Miloš, usprkos teškoj situaciji, drže dobro. Ivana je nedavno rodila i ona i beba su dobro, dok je Miloš zaokupljen poslom. "S obzirom na okolnosti, dobro se drže. I oni sada sumnjaju u sve... Volio bih da mi je unuka živa i da je dobro", rekao je Milan. Tužiteljstvo trenutno analizira rezultate DNA i GPS vještačenja. Do sada je ispitano oko 25 svjedoka, pretražena i vještačena tri automobila, a Dankino tijelo još uvijek nije pronađeno.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije